Spread the love


Μια 18χρονη που ήθελε να ζει από τη γενναιοδωρία πλούσιων κυρίων την πάτησε τελικά

Ο David Overton από το Μάντσεστερ, με τη Lamborghini του και τα 50 εκατ. ευρώ που βγάζει τον χρόνο, ήθελε να χρηματοδοτεί τη 18χρονη τότε Anna Ryan και να την κακομάθει σαν πριγκίπισσα.

Ως James Walsh της συστήθηκε όμως, μεγαλοχρηματιστής από το Κένσινγκτον της είπε ότι είναι και ήθελε να γίνει ο sugar daddy της πριν από τρία χρόνια. Ο τύπος είχε γραφεία ακόμα και στο Ντουμπάι, έπρεπε λοιπόν να είναι πραγματικός.

Μόνο που αφού δελέασε τη νεαρά, εκείνη ανακάλυψε ότι όχι μόνο δεν είχε μία, αλλά της είχε φάει κιόλας όλες τις οικονομίες της, αυτά τα 5.000 ευρώ που είχε στην τράπεζα!

sugar baby sugar baby

Και η Ryan δεν ήταν το μόνο θύμα του, καθώς στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν οχτώ ακόμα κορίτσια ανέφεραν τα δικά τους παθήματα, κι έτσι εκείνος καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση 15 μηνών.

Η Ryan είπε στο δικαστήριο ότι είχε κουραστεί να βγαίνει με αγόρια της ηλικίας της και έψαχνε έναν μεγαλύτερο άνδρα να την κακομάθει. Μπήκε έτσι σε μια ιστοσελίδα που κάνει ακριβώς αυτό, βρίσκει μεσόκοπους «σπόνσορες» σε νεαρές υπάρξεις, και πριν το καταλάβει συνομιλούσε με τον απατεώνα, το προφίλ του οποίου τον εμφάνιζε κροίσο. Όταν συναντήθηκαν ωστόσο για πρώτη φορά μετά από μερικούς μήνες, η «Lamborghini του ήταν στο συνεργείο», όπως της είπε, φορούσε ωστόσο ακριβό κοστούμι αλλά και χρυσό Rolex.

Πεπεισμένη πως ήταν πλούσιος, σύναψε ερωτική σχέση μαζί του και τον άκουγε να της διηγείται για τα ταξίδια που θα την πήγαινε και τα δώρα που θα της έκανε.

Κάποια στιγμή της είπε αδιάφορα για μια δικαστική διαμάχη που είχε και πως χρειαζόταν επειγόντως 5.000 ευρώ, απειλώντας τη μάλιστα πως αν δεν του τα έδινε, τότε θα αυτοκτονούσε! Η κοπέλα τον πίστεψε, αν και δεν της άρεσε το όλο σκηνικό, γι’ αυτό και άρχισε να ψάχνει για το ποιόν του, όταν είδε πως δεν ήταν παρά απατεώνας με έφεση στις μικρούλες.

Αυτή και άλλες 8 κοπέλες κατέθεσαν εναντίον του προσφάτως και ο Overton ομολόγησε την ενοχή του. Σήμερα, στα 21 της, η Anna Ryan ζει στο Ντουμπάι…

 



Spread the love