Spread the love


Της άφησε ερωτικά παιχνίδια και ξένα γυναικεία εσώρουχα

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας υδραυλικός στο South Tyneside της Βρετανίας, ο οποίος κατηγορείται πως παρακολουθούσε μία γυναίκα, στο μπάνιο της οποίας άφησε σεξουαλικά παιχνίδια.

Ο 24χρονος Shuaib Muhammad είχε γίνει «εφιάλτης» για την γυναίκα και ενοχλούσε τόσο πολύ το θύμα του με τη διαρκή παρουσία του, που εκείνη αναγκάζεται να αλλάξει σπίτι. Και το δικαστήριο τον καταδίκασε για παρακολούθηση και παρενόχληση.

Όπως γράφουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα είχε εμπιστευτεί στον άνδρα τα κλειδιά του σπιτιού της, κι εκείνος έβγαλε αντίγραφα.

Έτσι, επέστρεψε αρκετές εβδομάδες αργότερα για να… αυνανιστεί μέσα στο σπίτι της και να της αφήσει, φεύγοντας, στο μπάνιο, ένα ερωτικό παιχνίδι και γυναικεία εσώρουχα- που δεν ήταν δικά της, προφανώς.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, η γυναίκα λάμβανε συνέχεια σιωπηλά τηλεφωνήματα. Η αστυνομία τον εντόπισε και βρήκε πως το DNA του ταίριαζε με αυτό που είχε βρεθεί πάνω σε ένα ρούχο της.

Ο Muhammad καταδικάστηκε σε δυόμιση χρόνια φυλακής για παρακολούθηση και παρενόχληση που προκάλεσε στη γυναίκα μεγάλη σύγχυση.

«Το θύμα είχε εμπιστευτεί τον Shuaib Muhammad, ο οποίος είχε αρχικά εμφανιστεί ως επαγγελματίας και εξαιρετικός υδραυλικός» σχολίασε εκπρόσωπος της εισαγγελίας. «Στη συνέχεια εκείνος παραβίασε την εμπιστοσύνη αυτή με πολύ κακούς τρόπους, παρακινημένος προφανώς από ερωτική εμμονή με το θύμα. Οι συνέπειες της παρακολούθησης και της παρενόχλησης μπορεί να είναι τραγικές για το θύμα, και έτσι έγινε και στην περίπτωση αυτή. Το θύμα παραμένει σε μεγάλο στρες λόγω των ενεργειών του δράστη, σε σημείο που δεν επιθυμεί πλέον να μείνει στο σπίτι όπου συνέβησαν τα αδικήματα».



Spread the love