Spread the love


Το νέο του τραγούδι ουδεμία σχέση είχε με το χιουμοριστικό με το οποίο τον γνωρίσαμε στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”. Ήταν ένα κομμάτι που συγκίνησε φυσικά πρώτα την μαμά του αφού έτσι τιτλοφορείται το τραγούδι αλλά και την Μαρία Μπακοδήμου

Ο νεαρός Νάσος άφησε το στίγμα του στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» όταν εμφανίστηκε τραγουδώντας με μια κιθάρα για την… κ@ργιόλ@ που είδε με άλλον.

Το τραγούδι εκείνο σημείωσε τεράστια επιτυχία στο YouTube με τις προβολές του να έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια σε 1,5 περίπου μήνα.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νάσος Καρακώστας εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», αυτή τη φορά επιστρατεύοντας όχι το χιούμορ του, αλλά το συναίσθημά του.

Το νέο του τραγούδι ουδεμία σχέση είχε με το χιουμοριστικό με το οποίο τον γνωρίσαμε. Ήταν ένα κομμάτι που έχει γράψει ο ίδιος για τη μητέρα του, την οποία μάλιστα είχε φέρει στο πλατό για να τον ακούσει. Τίτλος του; «Μάνα».

Όπως ήταν λογικό, οι πάντες συγκινήθηκαν με πρώτη και καλύτερη τη μαμά του, με τη Μαρία Μπακοδήμου να ακολουθεί. Και ο ίδιος, όμως, δάκρυσε τελειώνοντας το κομμάτι του, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Τα views μετρούν ήδη 50.000.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη του εμφάνιση στο σόου του ΣΚΑΪ, ο Νάσος έχει ήδη κλείσει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του κομμάτι ενώ έχει γυρίσει και το video clip.

Μάλλον το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» του έκανε πολύ καλό…

 



Spread the love