Spread the love


«Νιώθω θυμό και οργή για όσα ειπώθηκαν για εμένα». «Τα έχω χαμένα, είναι σαν να ζω σε ταινία» εξομολογείται η Χριστίνα Παππά στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Tatiana Live» όπου μίλησε πρώτη φορά για το διασυρμό που υπέστη τις προηγούμενες ημέρες όταν δημοσιεύματα ενέπλεξαν το όνομα της στη λίστα με το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφτηκαν.

«Αρρωσταίνω με αυτά που ακούω και βλέπω, αν και δεν κάθομαι να ασχοληθώ πολύ γιατί με στεναχωρούν και με πονάνε.

Θεωρώ τον εαυτό μου ανεύθυνο γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουμε. Νομίζω ότι ζω έναν εφιάλτη. Έλεγα στην αρχή να μη βγω, αλλά με στεναχωρεί για το μικρό ποσοστό των ανθρώπων με στεναχωρεί να αφήνω μία εικόνα και μία ψευδαίσθηση» εξηγεί η Χριστίνα Παππά για τους λόγους που την ώθησαν να βγει δημόσια και να μιλήσει.

«Μιλήσανε για μένα και τον γιο μου, για τον οποίο όχι μόνο είμαι υπερήφανη ή κόβω τα δυο μου χέρια, όχι κάθομαι στο Σύνταγμα να με λιθοβολήσουν, είναι πάρα πολύ σκληρό» λέει η Χριστίνα Παππά και βουρκώνει. «Είναι τόσο άδικο αυτό που έχει γίνει για να δημιουργήσουν στον κόσμο εντυπώσεις με ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα» λέει αγανακτισμένη, αναφερόμενη και σε άλλα πρόσωπα που τα ονόματα τους εμπλέχτηκαν στην υπόθεση. «Θα έρθει το δικαστήριο και θα αθωωθούμε. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα η δικαιοσύνη είναι μεγάλη».

«Έχω βάλει 5 δικηγόρους, τσουβάλια αγωγές. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους κυνηγάω μέχρι να πεθάνω. Και νεκρή θα τους κυνηγάω» ξεσπά η ηθοποιός σε σχέση με εκείνους που ενέπλεξαν το όνομα της.

Η Χριστίνα Παππά μίλησε ακόμα για το πως γνωρίστηκε με τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης αυτής.



Spread the love