Spread the love


Προσωπική αποκάλυψη από γνωστό τραγουδιστή

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για όλα στον Γιάννη Βίτσα και στην εκπομπή Εμείς. Τους δύσκολους μήνες που πέρασε ψυχολογικά, τις οικονομικές δυσκολίες και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από άντρα και από γυναίκα.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω περάσει κατάθλιψη. Βέβαια αυτοί που περνάνε δεν το παραδέχονται. Άρα δεν ξέρω. Όταν πάω σε έναν γιατρό που μπορεί να μου το πιστοποιήσει θα σου το πω. Πέρασα τρεις πολύ μαύρους μήνες. Πολλή μοναξιά. Δεν ήξερα πως θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Και τελικά ήρθαν οι φίλοι μου σπίτι, με πλάκωσαν στο ξύλο. Με έβγαλαν έξω για καφέδες, ποτά κλπ. Μιλήσαμε, ήταν δίπλα μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κάθε μέρα.

Η μητέρα μου αναγκαζόταν να κάνει δύο δουλειές για να μεγαλώσει εμένα και τα αδέλφια μου. Και όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα πολύ λίγα χρήματα. Είχα πει έχω αυτά τα χρήματα θα το παλέψω κι όταν τελειώσουν αν δεν έχω καταφέρει κάτι θα πάω πίσω στην Κύπρο. Ήρθα στην Ελλάδα με 1.400 ευρώ. Το ψυγείο μου το έκαναν δώρο, την κουζίνα δώρο, η σπιτονοικοκυρά κάθε πρωί μου έβαζε ένα μικρό γάλα φρυγανιές και μαρμελάδα στην πόρτα μου και το πάλεψα και στάθηκα και τυχερός.

Έχω δοκιμάσει χασίς πολύ παλιά. Ήμουν ακόμα στο σχολείο. Με χάλασε πάρα πολύ. Κρίση πανικού και τέτοια.

Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση και από άντρα και από γυναίκα σε μικρότερη ηλικία. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα γιατί ήταν από μεγαλύτερη γυναίκα. Τώρα δεν θα με χάλαγε να σου πω την αλήθεια, απλά ήμουν πολύ μικρός τότε και δεν ήξερα πως και γιατί. Δεν ήμουν καν στον χώρο όταν έγινε αυτό.

Από άντρα, ήμουν στον χώρο. Έχω πάρα πολλούς φίλους gay. Μπορώ να πω ότι είμαι και gay friendly, δεν έχω κανένα θέμα. Το συγκεκριμένο άτομο όμως, μου την έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο. Εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που είναι πολύ loud, είτε είναι straight, είτε είναι gay. Όταν είσαι loud και θες να δείξεις τι είσαι με πολύ κραυγαλέο τρόπο, μου την σπάει λίγο. Μου την έπεσε, είδε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση και επέμενε με άσχημο τρόπο», ανέφερε ο τραγουδιστής.



Spread the love