Spread the love


Η Μαίρη Συνατσάκη γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 33α της γενέθλια, διότι οι άνθρωποι που την αγαπούν της ετοίμασαν όχι μια, όχι δυο αλλά έξι τούρτες για να της ευχηθούν.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Μαίρη Συνατσάκη στο τέλος της παράστασης «Hair» το βράδυ της Τετάρτης.

Τη στιγμή που ο θίασος έκανε υπόκλιση και το κοινό χειροκροτούσε, δύο από τους καλύτερους φίλους της Μαίρης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σπύρος Σαμοΐλης, εμφανίστηκαν με τούρτες και μπαλόνια στα χέρια, τραγουδώντας το «Happy Birthday».

Η Μαίρη δεν έκρυψε ότι ξαφνιάστηκε και συγκινήθηκε και έσβησε τα κεράκια, ενώ η Ντορέττα δημοσίευσε στα social media βίντεο από την στιγμή της έκπληξης, γράφοντας στη λεζάντα «γιατί αυτή η παρέα ,κάνει τέτοιες τρέλες! Με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για το δώρο της πραγματικής φιλίας! Ευχαριστούμε το θέατρο Χώρα που μας βοήθησε να οργανώσουμε αυτή την μικρή γιορτή! Χρόνια πολλά ma boo. Σ’ ευχαριστώ».

Όπως όλα δείχνουν, τα 33α γενέθλια της Μαίρης Συνατσάκη θα της μείνουν αξέχαστα, και αυτό γιατί η παρουσιάστρια ήρθε «αντιμέτωπη» με 6 διαφορετικά πάρτι, αλλά και έξι τούρτες που της είχαν ετοιμάσει.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, και συγκεκριμένα τα instastory, η Μαίρη έδειξε όλες τις τούρτες που έσβησε, μετά την έκπληξη που της ετοίμασαν στη σκηνή του θεάτρου!

Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της ότι: «επειδή έγινα 33 και 3+3 κάνει 6, το σύμπαν μου έφερε 6 τούρτες».

Μαίρη Συναντσάκη Μαίρη Συναντσάκη Μαίρη Συναντσάκη Μαίρη Συναντσάκη Μαίρη Συναντσάκη



Spread the love