Spread the love


Ο αδερφός του Μπεν Άφλεκ, Κέισι, που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Manchester by the sea» αυτή τη χρονιά χωρίζει με τη σύζυγό του, Σάμερ Φοίνιξ. Δείτε τι εισόδημα δηλώνουν.
Η 38χρονη Σάμερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ του ζευγαριού. Με την αγωγή απαιτεί ακόμα διατροφή και αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα από τον 41χρονο ηθοποιό. Παράλληλα, ζητάει και από κοινού κηδεμονία των δύο γιών τους, του Ιντιάνα που είναι 13 ετών και του Άτικους που είναι 9.

Η αίτηση διαζυγίου έρχεται περίπου ένα χρόνο μετά από την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι βρίσκονται σε διάσταση. Οι προσπάθειες συμφιλίωσης δεν στέφθηκαν με επιτυχία, κάτι που ώθησε την Σάμερ Φοίνιξ να κάνει το πρώτο βήμα και να καταθέσει επίσημα την αίτηση διαζυγίου.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του αδερφού της Σάμερ και ηθοποιού Χοακίν Φοίνιξ το 2000 και έμειναν παντρεμένοι για 11 χρόνια.

Τελικά όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ δεν βγάζουν εκατομμύρια και δεν είναι πλούσιοι. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από τα έγραφα που κατέθεσαν ο Κέισι Άφλεκ και η Σάμερ Φίνιξ στο δικαστήριο προκειμένου να οριστικοποιηθεί το μεταξύ τους διαζύγιο και να καθοριστεί η διατροφή που θα πληρώνει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσαν και τα οποία επικαλείται το Page Six, ο Άλφεκ κερδίζει ετησίως 400 χιλιάδες δολάρια, ενώ η Φίνιξ, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός μόλις που φτάνει τις 24.000 δολάρια το χρόνο.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και έχει δύο παιδιά, τον 13χρονο Ιντιάνα και τον 9χρονο Άτικους και το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 4.000 δολάρια για διατροφή στα παιδιά και να καλύπτει τα έξοδα του ιδιωτικού τους σχολείου για τα επόμενα δύο χρόνια, ανάφερε το περιοδικό People, ενώ δεν θα πληρώνει διατροφή για την Σάμερ.

Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Αύγουστο μετά από σχεδόν 10 χρόνια γάμου και 16 χρόνια σχέσης.



Spread the love