Spread the love


Η 20th Century Fox ανέθεσε στον Ντέξτερ Φλέτσερ (Dexter Fletcher) να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας «Bohemian Rhapsody» μετά την απομάκρυνση του Μπράιαν Σίνγκερ (Bryan Singer).

Η παραγωγή της ταινίας με θέμα την ιστορία του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος της ροκ, Queen και του Freddie Mercury θα ξαναρχίσει την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Ο Φλέτσερ, Βρετανός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει σκηνοθετήσει, μεταξύ άλλων, τις ταινίες «Eddie the Eagle» και «Wild Bill» και έχει πρωταγωνιστήσει στα φιλμ «Kick-Ass» και «Stardust».

Bohemian Rhapsody

Το στούντιο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την παραγωγή με τον Ντέξτερ Φλέτσερ, το απόγευμα της Τετάρτης, δύο μέρες μετά την απόλυση του Σίνγκερ. Αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί γιατί αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από την ταινία, πηγές απέδωσαν την απόφαση στις συνεχείς απουσίες του από τα γυρίσματα.

Η ταινία γυρίζεται στο Λονδίνο με πρωταγωνιστή τον Ράμι Μαλέκ στον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι, αρχηγού των Queen.

Η 20th Century Fox δεν έχει αλλάξει τα σχέδιά της να προβληθεί η ταινία τους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου του 2018.

Το σενάριο του «Bohemian Rhapsody» υπογράφει ο γεννημένος στο Λονδίνο, Αμερικανός συγγραφέας, σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός Τζάστιν Χάιθε.



Spread the love