Spread the love


Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την έκπληξη και μετά την «πόρτα» που έφαγε από την ΕΡΤ, δέχθηκε όμως πρόταση ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε κι έτσι η Ελένη είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο «ναι» ώστε να εκπροσωπήσει άλλη χώρα στην Eurovision.

Δικαιώνεται η Ελένη Φουρέιρα για την «πόρτα» της ΕΡΤ, καθώς τελικά δεν είναι μόνο το ελληνικό κοινό που τη θεωρεί ιδανική για τον μουσικό αυτό διαγωνισμό.

Η Ελένη έχει απορριφθεί αρκετές φορές από την ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2018, με την τελευταία της πρόταση να μη γίνεται δεκτή μερικούς μήνες πριν. Μη έχοντας κρύψει την απογοήτευσή της που οι ιθύνοντες αισθάνονται πως η ίδια δεν κάνει για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, έχει δηλώσει πως τα παρατάει κάπου εδώ με την Ελλάδα, και πως δεν πρόκειται να δηλώσει ξανά συμμετοχή.

Να που, όμως, όταν δεν πάει η Ελένη στη Eurovision με την Ελλάδα πάει στην Eurovision με άλλη χώρα. Έτσι, μια άλλη χώρα αποφάσισε να της κάνει πρόταση για να την εκπροσωπήσει, πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητές της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ελένη βρίσκεται σε συζητήσεις με το κυπριακό ΡΙΚ, με τη συμφωνία να είναι σχεδόν βέβαιη.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Κύπρος φέτος κάνει μεγάλα σχέδια για τη βραδιά του τελικού, αφού πριν τη Φουρέιρα είχε κάνει πρόταση στο «Number 1» του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Ο λόγος φυσικά για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία, όμως, θεώρησε πως μια τρίτη συμμετοχή μετά την τρίτη και την πρώτη θέση που κατέκτησε εκπροσωπώντας την Ελλάδα, δεν είχε πια λόγο να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Κάπως έτσι, οι πόρτες άνοιξαν για την Ελένη Φουρέιρα που αν όλα πάνε καλά, θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο. Το μόνο που μένει είναι ένα ακόμα ραντεβού με το ΡΙΚ. Η Ελλάδα από τη μεριά της «χάρισε» το πιο δυνατό χαρτί που διαθέτει αυτή τη στιγμή για τη Eurovision στην Κύπρο, και μακάρι να πάνε όλα καλά.

Δείτε τη σελίδα της elenifoureira.gr, στο Facebook και στο Instagram

Δείτε ακόμα:

Δείτε τα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελένη Φουρέιρα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Ελένη Φουρέιρα τρέλανε τον Ρέμο στα κουνήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ελένη Φουρέιρα έκρυβε την πλαστική στήθους και την καταγωγή της (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με τα απαραίτητα (ΦΩΤΟ)



Spread the love