Spread the love


Δείτε την σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού του ηθοποιού Τομ Κρουζ στο «Mission Impossible» που τον άφησε αρκετές ημέρες εκτός των γυρισμάτων της ταινίας. Όσο και αν σας μοιάζει αδιανόητη, ο ίδιος γυρνάει τις επικίνδυνες σκηνές του έργου, και ορισμένες φορές δεν του βγαίνουν σε καλό.

Ο Τομ Κρουζ μοιράστηκε βιντεοσκοπημένο υλικό από την στιγμή που έπαθε το κάταγμα στον αστράγαλό του στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Mission: Impossible», που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Ο 55χρονος ηθοποιός τραυματίστηκε στον αστράγαλό την ώρα που έκανε ένα μεγάλο άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια. Ηταν βέβαια δεμένος με δυο σχοινιά ασφαλείας, αλλά για κακή του τύχη δεν το υπολόγισε καλά και χτύπησε στον τοίχο. Ο Τομ Κρουζ πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «The Graham Norton Show» και μίλησε για το ατύχημά του που τον ανάγκασε να σταματήσει τα γυρίσματα της ταινίας.

Μάλιστα μοιράστηκε για πρώτη φορά με το τηλεοπτικό κοινό βιντεοσκοπημένο υλικό από την στιγμή που έπαθε το κάταγμα στον αστράγαλό του.

«Κατάλαβα αμέσως πως είχε σπάσει ο αστράγαλος, αλλά πραγματικά δεν ήθελα να ξανακάνω την σκηνή, οπότε απλώς σηκώθηκα και συνέχισα τη λήψη. Μετά είπα, «Έσπασε, τελειώσαμε. Να με πάτε στο νοσοκομείο» και μετά όλοι άρχισαν να κανονίζουν διακοπές», σημείωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love