Spread the love


Τι δήλωσε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Λάτσιος για αυτό

Για τις νέες εκπομπές που θα προστεθούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Λάτσιος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην κάμερα του Πρω1νό.

«Μετά το Dancing θα ξεκινήσουν το Sunday Live με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά και το Hell’s Kitchen με τον Έκτορα Μποτρίνι στον βασικό ρόλο. Θα έχουμε και το Game Of Love, ένα καινούργιο πρόγραμμα οποίο θα δούμε επίσης μέσα στον Φεβρουάριο, το Celebrity Game Night με τον Θοδωρή Αθερίδη και πολλά άλλα προγράμματα που θα σας τα ανακοινώνουμε με τον χρόνο», ανέφερε ο διευθυντής του ΑΝΤ1.

Το Game Of Love θα αντικαταστήσει το The Bachelor, που είχε ανακοινωθεί από το κανάλι αλλά τελικά θα προβληθεί την επόμενη σεζόν, ενώ παρουσιαστής του, όπως είπε ο κ. Λάτσιος, θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος είχε δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για το Bachelor.

Στο νέο παιχνίδι, που είναι γαλλικής προέλευσης, τέσσερα ζευγάρια βάζουν σε δοκιμασία την σχέση τους, καθώς θα προσποιούνται ότι δεν είναι δεσμευμένα και θα βρίσκονται σε κοινό χώρο με αδέσμευτους παίκτες.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου:



Spread the love