Spread the love


Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πρόσφατα επισκέφθηκε έναν οικογενειακό της συμβολαιογράφο και συνέταξε τη διαθήκη της σύμφωνα με πληροφορίες. Δείτε που θα αφήσει την περιουσία της η Ζωζώκα.

Η ίδια δεν έχει παιδιά αλλά έχει πολλά ανίψια στα οποία θα μοιραστεί η περιουσία της.

«Λατρεύει τα ανίψια της, γι’ αυτό και ήθελε να τα εξασφαλίσει», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σπίτι που διατηρεί η Ζωζώ στην Κινέτα το έγραψε στα ανίψια της. Σε αυτό το σπίτι διαμένει τα τελευταία χρόνια.

«Ήθελε το σπίτι αυτό να περάσει στα ανίψια της για να έχουν να θυμούνται όλες τις στιγμές που έζησαν μαζί της», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, τα ανίψια της θα κληρονομήσουν και τα πανάκριβα κοσμήματα της Ζωζώς, αλλά και τις απαστράπτουσες τουαλέτες και φυσικά τις πολυάριθμες γούνες.

Τα ρούχα αυτά εκτός από τεράστια συναισθηματική αξία, κοστίζουν μια περιουσία, καθώς η αγαπημένη πρωταγωνίστρια είχε ξοδέψει υπέρογκα ποσά για να τα αποκτήσει.

«Με έραβε ο Γιώργος Σκαλιντό, ο οποίος ήταν πανάκριβος. Ήταν από τους ράφτες του θεάτρου που έραβαν μόνο όσες είχαν οικονομική άνεση.

Εγώ, επειδή δούλευα στα κέντρα και τα θέατρα, μπορούσα και τα έδινα. Ήταν αμέτρητα χρήματα», είχε παραδεχτεί η Σαπουντζάκη. Ενώ δεν έκρυψε πως τα ρούχα που έχει στην γκαρνταρόμπα της είναι σχεδόν… αμέτρητα.

Επιπλέον η οικογένεια της Ζωζώς πρόκειται να κληρονομήσει και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει.

«Αυτά είναι η σπουδαιότερη παρακαταθήκη της και ότι σημαντικότερο απέκτησε στην ζωή της», αποκαλύπτει φιλικό της πρόσωπο.



Spread the love