Spread the love


Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ των άλλων είπε ότι: «Όταν κάποιος αναφέρεται στο δικό μου όνομα και όχι στο όνομα των κριτών συνεχόμενα, το παίρνω σαν προσωπική επίθεση». «Εγώ, όταν κάποιος αναφέρεται στο δικό μου όνομα και όχι στο όνομα των κριτών συνεχόμενα, το παίρνω σαν προσωπική επίθεση».

Η Ιωάννα Τούνη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή «Εδώ» με την Ντορέτα Παπαδήμητρίου και απάντησε μεταξύ άλλων για την ατάκα με την «πατσαβούρα» που είπε στη Σοφία Λεοντίτση.

«Εγώ, όταν κάποιος αναφέρεται στο δικό μου όνομα και όχι στο όνομα των κριτών συνεχόμενα, το παίρνω σαν προσωπική επίθεση. Όταν κάποιος για να φέρει ένα παράδειγμα χρησιμοποιεί το “η Ιωάννα κάνει αυτό”, είναι άλλον να τύχει να με αναφέρει κάποιος, να πει μία για τη Δανάη, μία για την Ιωάννα, μία για τη Ραμόνα και άλλο να λέει κατ’ επανάληψη “η Ιωάννα αυτό, η Ιωάννα εκείνο”.

Αυτό που με κατηγόρησαν ότι ήμουν πολύ ευνοημένη από τους κριτές, είχα βρεθεί τρεις φορές υποψήφια για αποχώρηση, ποια εύνοια; Η ατάκα για την “πατσαβούρα” δεν είναι κάτι που μετάνιωσα. Μετά με έπιασαν τα κορίτσια και μου είπαν ότι δεν πρέπει να μιλάς έτσι στην κάμερα. Ότι ακριβώς θα έλεγα on camera, θα έλεγα και από πίσω γιατί δεν μου αρέσει να δείχνω άλλη εικόνα. Αυτό ένιωσα, αυτό είπα», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Ας θυμηθούμε πως έγιναν μαλλιά κουβάρια η Σοφία Λεοντίτση με Κατσαϊτη – Τούνη

«Με το σακάκι κι ένα εσώρουχο, που να πας έτσι καλέ; Δεν θες ένα παλτό; Θα κρυώσεις», είπε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στην Σοφία.

«Μήπως θα με πείτε και γυμνή στο τέλος; Για να ξέρω… Σε εμένα μάλλον δεν σας αρέσουν τα εσώρουχα. Σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια , τα οποία τα ανεβάζεται πάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους», απάντησε η Σοφία Λεοντίτση στην Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Στη συνέχεια, η Σοφία αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη: «Η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα».

Και η Ιωάννα, φυσικά, δεν το άφησε να πέσει κάτω και της απάντησε: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».



Spread the love