Spread the love


Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με την εξέλιξη της υγείας του σκορπίζει τα πρώτα χαμόγελα, έπειτα από δύο εβδομάδες στην εντατική, στα πρόσωπα της οικογένειάς του. Είναι ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι είναι απύρετος.

Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική του «Ασκληπιείου» Βούλας, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», ο παρουσιαστής, που υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αναπνέει, πλέον, χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ αναμένεται να βγει και από την Εντατική.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι φίλοι του έχουν ετοιμάσει ένα δωμάτιο, στο οποίο θα είναι μόνος του, το έβαψαν, πήραν καρέκλες, ανατομικό στρώμα και τραπεζάκι, ώστε να νιώθει πιο άνετα.

Μετά από πολλές μέρες μεγάλης αγωνίας, φαίνεται επιτέλους ένα φως όσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Ο παρουσιαστής, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπείου από την παραμονή των Χριστουγέννων, δείχνει τα πρώτα θετικά σημάδια…

Όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, μετά από επικοινωνία που είχε με το περιβάλλον του παρουσιαστή, την ενημέρωσαν πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης άνοιξε τα μάτια του, έσφιξε το χέρι της γυναίκας του, αρχίζει και καταλαβαίνει. Αναγνώρισε τη σύζυγό του, απαντούσε στις ερωτήσεις ψιθυριστά. Μάλιστα, σήμερα ή αύριο θα βγει από την εντατική.

Δείτε τον στο Facebook και το Instagram

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love