Spread the love


O Δήμος Βερύκιος έξαλλος έκανε ένα ξέσπασμα και κατηγόρησε τον Τούρκο παραγωγό που έχει φέρει στην Ελλάδα κάποια από τα πιο πετυχημένα projects, για κλοπή. «Έκλεψε 10 εκατομμύρια» ο φίλος του Ερντογάν.

Επιστρέφει στην τηλεόραση το «Survivor 2» που πέρσι ήταν η κότα με το, το «χρυσό αβγό» για τα διαφημιστικά έσοδα της τηλεόρασης του Σκάϊ, και είναι ένας λόγος που κάνει τους ανταγωνιστές να το περιμένουν με τη σχετική αγωνία.

«Όταν λέω ότι τα έξι κανάλια θα πρέπει στην καινούρια «έρημο» να λειτουργούν έξυπνα επιχειρηματικά, θα φέρω το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Τούρκου με το “Survivor” που πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα, άρπαξε από την πίτα της ελληνικής τηλεόρασης πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική διαφήμιση. Ο Τούρκος, όχι ο Σκάϊ.. Όχι ο φίλος μου ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Τούρκος. Άρπαξε 10 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική τηλεόραση και τα πήγε στην Τουρκία για να τα επενδύσει.

Έφεραν τον Τούρκο πέρυσι μέσα σε μια νύχτα που τους έπιασε η παραζάλη με τις… μην τις χαρακτηρίσω, του φίλου μου του Νίκου, μέσα σε μια νύχτα με τις άδειες, και ήρθε ο Τούρκος εδώ, άρπαξε 10 εκατομμύρια από την ελληνική τηλεόραση κι έγινε Λούις. Και θέλει φέτος να αρπάξει περισσότερα.

Ήρθε ο Τούρκος, ο φίλος του Ερντογάν, μας άρπαξε τα μυαλά -γιατί μας τα έκανε πουρέ- και τα λεφτά» και συνέχισε o Δήμος Βερύκιος.

«Τώρα στα κανάλια, τα έξοδα θα είναι περισσότερα γιατί επιβάλλεται να περάσουν σε μια αναβάθμιση της τεχνολογίας τους. Θα έχουν λιγότερα έσοδα γιατί η πίτα έχει αυξομειώσεις. Είναι μονόδρομος δύο πράγματα: η εξεύρεση δυνατοτήτων συνεργασιών και η περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων. Αναπόφευκτα, στη μείωση των λειτουργικών εξόδων μπαίνει και η επαναδιαπραγμάτευση τυχόν ακριβών, μεγάλων συμβολαίων. Πλέον, όσα παίρνεις, όχι μόνο πρέπει να τα φέρνεις, αλλά πρέπει να φέρνεις τουλάχιστον διπλάσια, τριπλάσια. Αυτό απαιτεί δύσκολες αποφάσεις που έρχονται σε ρήξη με τα κατεστημένα». δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love