Spread the love


O Γρηγόρης Αρναούτογλου στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1, οριστικά εκτός ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό κι αν είναι είδηση «βόμβα».. Αυτό που συμβαίνει όμως είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που είχαν γραφεί στην αρχή.

Πριν λίγες ημέρες είχε διακινηθεί η είδηση ότι λόγο αλλαγής φιλοσοφίας προγράμματα του ANT1 σταματάνε οι μεταμεσονύχτιες εκπομπές, όποτε σταμάτησε και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Στον αντίποδα, είχε γραφεί ότι σταματάει και βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και πως ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάμβανε την μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1

Όμως η αλήθεια ήταν άλλη, γιατί ο Γιώργος Λιάγκας δεν πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στη καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1.

Αυτό που συμβαίνει όμως είναι πολύ διαφορετικό, στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη του καναλιού στο Μαρούσι δίνουν ψήφο της εμπιστοσύνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Νάνσυς Νικολαΐδου, οι οποίες, όπως γράφει, προέρχονται από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ,ήδη, έχει συζητήσει με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας Γιάννη Λάτσιο, το ενδεχόμενο να αναλάβει χρέη οικοδεσπότη στο fresh τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχουν στα σκαριά.

Μάλιστα, το εν΄λόγω μεσημεριανό θα έχει έντονο activity χαρακτήρα, θα είναι διαδραστικό, θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό, μιας και ως γνωστόν ο Γρηγόρης είναι ένας παρουσιαστής, που είναι χαρισματικός σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι της επικοινωνίας και όσες φορές η τηλεοπτική του καριέρα έχει απογειωθεί, ήταν οι φορές που ο Γρηγόρης ήταν κοντά, δίπλα στον κόσμο και έκανε παιχνίδι μαζί τους.

Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες σε ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα, ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απολύτως απόφαση, για το αν θα τον αξιοποιήσει και αν τον αξιοποιήσει, ποιό ακριβώς θα είναι το νέο του πόστο.

Όμως, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, η διοίκηση του ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι σε τέτοιο βαθμό δυσαρεστημένη με την φετινή τηλεοπτική και ραδιοφωνική στάση που κράτησε ο παρουσιαστής, που δεν τρελαίνεται στην ιδέα να τον έχει οπωσδήποτε στη πρώτη, τηλεοπτική γραμμή.

Με άλλα λόγια; Τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν, μάλλον το αντέχουν εκεί στο Μαρούσι ο Γιώργος Λιάγκας να κάτσει στο… «πάγκο»! Μιας κι όπως και να το κάνουμε κι από πλευράς εντυπώσεων κι από πλευράς τηλεθέασης, έφαγε «κόκκινη κάρτα»!

Γιώργος Λιάγκας



Spread the love