Spread the love


H Rihanna εντυπωσίασε με την «καυτή» της εμφάνιση και τον αισθησιακό της χορό στην γιορτινή βραδιά για την απονομή των Grammys. Οι φωτογραφίες της έγιναν viral και τα βίντεο της βραδιάς έγιναν κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων.

Η 29χρονη άφησε άφωνο το κοινό με τις χορευτικές της κινήσεις, εμπνευσμένες από την Αφρική Ως καλλιτέχνιδα που δεν δίστασε ποτέ να «δοκιμάσει» τα όριά της, η Rihanna δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη στην χθεσινή απονομή των Βραβείων Grammy.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση στο Madison Square Garden, ερμηνεύοντας στη σκηνή το τραγούδι Wild Thoughts συντροφιά με τους DJ Khaled και Bryson Tiller.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα με ομολογουμένως επικίνδυνο ντεκολτέ, άφησε άφωνο το κοινό με τις χορευτικές της κινήσεις.

Η χορογραφία της, εμπνευσμένη από τον νοτιοαφρικανικό χορό gwara-gwara και άλλους παραδοσιακούς χορούς της Γκάνα, αποτέλεσε μια δοκιμασία για το φόρεμά της Rihanna, που ωστόσο τελικά «άντεξε» και δεν αποκάλυψε περισσότερα απ’ όσα θα ήθελε η εντυπωσιακή καλλονή από τα Μπαρμπάντος.

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε κερδίσει ένα Grammy στην κατηγορία της καλύτερης ραπ συνεργασίας με τον Kendrick Lamar.

Rihanna

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:

 

 



Spread the love