Spread the love


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο «Survivor 2018», και η συμμετοχή της ξανθιάς παρουσιάστριας συζητήθηκε όσο καμία άλλη και όχι άδικα, σε βαθμό που ανέβασε την τηλεθέαση του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η Σπυροπούλου κατάφερε μάλιστα να πάρει και νίκη για την ομάδα των διασήμων σε μια δοκιμασία που ήθελε δύναμη από τους παίκτες. Η παρουσία της παρουσιάστριας, όπως ήταν λογικό κράτησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το «Survivor» ήρθε με άνεση πρώτο σημειώνοντας 33,2% στο σύνολο και 45,2% στο νεανικό κοινό. Μάλιστα την ώρα που εμφανίστηκε στο επεισόδιο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτασε το 50% ενώ κατά την ανακοίνωση αποχώρησης του Αλέξανδρου Παρθένη χτύπησε 54%.

Την ίδια ώρα η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» σημείωσε 17,6% στο σύνολο και 9,2% στο νεανικό κοινό. Το «MasterChef» έφτασε στο σύνολο το 17% και στο νεανικό κοινό το 24%. Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η σειρά «Anne» στον ΑΝΤ1 που σημείωσε 18,3% στο σύνολο και 14,7% στο νεανικό κοινό.

O Αλέξανδρος Παρθένης είναι o ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor. Σε συγκινητική ατμόσφαιρα αποχαιρέτησε την ομάδα των Διασήμων και τον Άγιο Δομήνικο.

Είχε προηγηθεί η πολυαναμενόμενη είσοδος των νέων παικτριών που τις υποδέχθηκαν στις ομάδες τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τους Διάσημους και η Ζωή Ανδρονικίδου για τους Μαχητές μπήκαν αμέσως στα βαθιά. Ρίχτηκαν στη μάχη και οι δυο παίκτριες έφεραν νίκες στις ομάδες τους, όμως η Κωνσταντίνα φαίνεται να έφερε μεγαλύτερη τύχη στην ομάδα της. Οι Διάσημοι πήραν την πρώτη τους νίκη με σκορ 10-7 και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού.

Μετά το Συμβούλιο του Νησιού και την ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη για την αποχώρηση του Αλέξανδρου Παρθένη σύμφωνα τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού οι ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους.



Spread the love