Spread the love


Η Αθηναΐς Νέγκα έλαβε εξώδικο από τον ΣΚΑΙ και το δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram τρολάροντας την την όλη κατάσταση μετά την διακοπή της εκπομπής «Rodeo». «Μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ είναι αυτό;».

«Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ. Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΙ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω τη λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!)

Βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ και ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ είναι αυτό;».

Δείτε την ανάρτησή της:

Ή καποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο ,η κ.Κουτσαυτάκη του Σκαι ,έστειλε αυτο το καταπληκτικό εξώδικο σπιτι μου σύμφωνα με το οποίο πρεπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επισης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου,εχουμε εξηγήσει εγω κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μερες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών,για να κανω κατι που μπορει να περιμένει ;δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξωδικα, ενω τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ ειναι αυτο;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Μάλιστα στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή της είχε αναφέρει:

«Ιθύνοντες του Σκαι που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο κ το κρατάμε.θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα.

Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Όχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα. Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας»

Αγαπητοι Ιθύνοντες του Σκαι που μας κόψατε, εχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε απο το γραφείο κ το κρατάμε.θα σας το επιστρέψουμε μολις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτα στην ερημική τοποθεσια που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις



Spread the love