Spread the love


Το ζευγάρι βρήκε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε στο «θέατρο Προσκήνιο» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης « Οι Γαμπροί της Ευτυχίας». Η Κατερίνα Λέχου έλαμπε δίπλα στον σύζυγό της.

Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε τον Μάνο Στρατάκη μαζί με την Κατερίνα Λέχου.

Κατερίνα Λέχου Κατερίνα Λέχου

Όσο για την Κατερίνα Λέχου δεν έχουμε να πούμε τίποτα, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο οι λεπτομέρειες για το παρελθόν της πριν τους μεγάλους ρόλους είναι ελάχιστες.

Η διαφορά της Κατερίνας Λέχου στις φωτογραφίες του τότε και του σήμερα, είναι φανερά αισθητή. Όπως θα δείτε και στο video από το 1991, η Κατερίνα Λέχου σε πολύ νεαρή ηλικία, συμμετέχει σε διαφήμιση σαμπουάν, και η τότε εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή.

Με πολύ πιο χοντρό φρύδι, και μεγαλύτερη μύτη, δύσκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για εκείνη.

Δείτε πώς ήταν η Κατερίνα Λέχου πριν τις πλαστικές:

Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι, η Κατερίνα Λέχου είναι από τις λίγες ηθοποιούς που δεν έχουν Instagram, και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξηγήσει τους λόγους:

«Μου αρέσει που κάποιοι μέσω αυτού λένε «είδα μια ωραία παράσταση» ή «έφαγα σε ένα ωραίο μέρος». Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές γίνεται για επαγγελματικούς λόγους αλλά η χρήση αυτών των Μέσων θέλει όρια. Προσωπικά, τα βαριέμαι».

Δείτε την Κατερίνα Λέχου| στο «The 2Night Show» στις 2/2/2017:



Spread the love