Spread the love


Η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με το τρομακτικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Kill Bill το 2002 κατηγορώντας για συγκάλυψη τον παραγωτό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Στο βίντεο, το οποίο η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μετά τη συνέντευξή της με την οποία περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε από τον παραγωγό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο, η Θέρμαν φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Στη συνέχεια η ίδια φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της αφού έχει τραυματιστεί στο κεφάλι ενώ κάποιο μέλος της παραγωγής την πλησιάζει για να δει την κατάστασή της.

Στο κείμενο το οποίο συνοδεύει το βίντεο η Θέρμαν «αθωώνει» τον σκηνοθέτη της ταινίας Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτοντας ότι ήταν αυτός που της έδωσε το βίντεο. Προσθέτει, δε, ότι ο σκηνοθέτης έκανε αυτή την κίνηση αν και γνώριζε ότι θα μπορούσε και ο ίδιος να είχε συνέπειες «και γι’ αυτό είμαι περήφανη για τον ίδιο και το θάρρος που επέδειξε».

Η ίδια μιλά για αμέλεια σε κακουργηματικό βαθμό «αν και δεν πιστεύω ότι υπήρχε πρόθεση».

Αντίθετα η Θέρμαν εξαπολύει «κεραυνούς» κατά του Γουάινσταϊν και άλλων δύο προσώπων τους οποίους κατηγορεί για συγκάλυψη. «Είπαν ψέματα, παραποίησαν στοιχεία και συνέχισαν να λένε ψέματα για το κακό που προκάλεσαν και το οποίο στη συνέχεια επέλεξαν να συγκαλύψουν. Η προσπάθειά τους ήταν ηθελημένη και είναι ντροπή τους». «Ελπίζω να φροντίσουν πιο σοβαρά τους άλλους πελάτες τους αν θέλουν να κάνουν με αξιοπρέπεια τη δουλειά για την οποία πληρώνονται» καταλήγει η Ούμα Θέρμαν στην οργισμένη ανάρτησή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram:

Δείτε και ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της του Instagram:



Spread the love