Spread the love


Ο Χάρης Ρώμας ήταν σχεδόν αγνώριστος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 1983 μαζί με την Έλντα Πανοπούλου στην σειρά «Αστέρια από Χώμα» μια παραγωγή της ΕΡΤ. Για για τον Χάρη Ρώμα είναι η δεύτερη εμφάνιση του σε τηλεοπτική σειρά, αφού είχε προηγηθεί λίγους μίνες πριν τα “Σκληρά Καρύδια”..

Ο Χάρης Ρώμας ο υποδύεται έναν σκληρό, μοντέρνο γόη που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον συντηρητικό, μίζερο χαρακτήρα που «λάνσαρε» κατά κόρον τα επόμενα χρόνια. Επίσης παρατηρούμε πολύ σημαντικές διαφορές ως προς την εμφάνιση. Ο χάρης Ρώμας , με ελαφρώς «άφρο» μαλλί, πλήρως εναρμονισμένος με το στυλ των ’80s.

Ο Χάρης Ρώμας, ο αγαπημένος ηθοποιός που όλοι έχουμε συνδέσει με την επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδυόταν τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα στην δεύτερη τηλεοπτική του εμφάνιση, ήταν πραγματικά αγνώριστος.

Όταν ξεκίνησε στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, και συγκεκριμένα στα 23 του χρόνια, ήταν πολύ διαφορετικός.

άρης Ρώμας

Δείτε τον Χάρη με μακρύ μαλλί, πανκ διάθεση και ντυμένος στα δερμάτινα, που δε θυμίζει με τίποτα τον εαυτό που γνωρίσαμε στις μετέπειτα σειρές που επιμελήθηκε, που ακόμα και οι πιο φανατικοί του δεν έχουν ποτέ πέσει πάνω στη συγκεκριμένη σειρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Μπορεί να βρίσκεται χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, όμως έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή.

Δείτε τον στο Facebook και στο Facebook II

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον άγνωστο γάμο του, ο οποίος κράτησε για δυο χρόνια.

Δείτε για πρώτη φορά το υπέροχο σπίτι του Χάρη Ρώμα στο Χαλάνδρι

Ο Χάρης Ρώμας υποδέχτηκε στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι την Νάνσυ Παραδεισανού. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του για την κάμερα της εκπομπής Σπίτι μου σπιτάκι μου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα επαγγελματικά του και πολλά άλλα.



Spread the love