Spread the love


Η παίκτρια των Μαχητών συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και έτσι αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

 Λίγο πριν αποχωρήσει, ωστόσο, έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2, με την οποία σόκαρε τόσο τους υπόλοιπους παίκτες, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω το σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά», ανέφερε.

«Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω», πρόσθεσε η Μαρίνα Πήχου, συγκινώντας συμπαίκτες και τηλεθεατές.

Πρόκειται για τον Θάνο Γκιτέρσο, πρωταθλητή του kickboxing, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, σε ηλικία 32 ετών, ενώ έκανε διακοπές στην Ικαρία.

Ο άτυχος αθλητής πνίγηκε, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή.

 



Spread the love