Spread the love


Χαμός στο «Survivor» αφού η Ελένη Χατζίδου έγινε έξαλλη με την στάση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης και δεν δίστασε καθόλου μπροστά στην κάμερα να της τα «χώσει». «Δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα. Κάνω υπομονή, δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα. Φτάνει! Φτάνει γιατί έχω έρθει ως εδώ».

Η τραγουδίστρια στο επεισόδιο της Κυριακής δήλωσε για την παρουσιάστρια: «Ομολογώ ότι με πολλούς εδώ μέσα πολύ πιθανόν στη ζωή μου έξω να μην τους έκανα παρέα. Νομίζω δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα την Κωνσταντίνα. Όχι γιατί είναι δυναμική, ίσα ίσα που μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους, έχουν κότσια, δεν θέλω ήσυχους που δεν μιλάνε και δεν θα πουν τη γνώμη τους γιατί φοβούνται μην συγκρουστεί η γνώμη τους με τα δική μου…».

Τα μαχαίρια έχουν βγει και στην ομάδα των Διασήμων και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα παρακολουθήσουμε «εκρήξεις». Την ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολάμβανε την αιώρα του Survivor, η Ελένη Χατζίδου την «πυροβολούσε». Η τραγουδίστρια ανέφερε τα εξής:

«Με κάποιους από εδώ μέσα, στη ζωή μου έξω δεν θα έκανα παρέα. Δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα με την Κωνσταντίνα. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα επειδή είναι δυναμική, πολλές φορές, όμως, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μπορεί να έχουμε τρελή αγωνία για το αγώνισμα και μπορεί να συζητάει ότι στα μακαρόνια με κιμά είναι πιο ωραίο το κρεμμύδι τσιγαρισμένο 1 λεπτό παρά 3 λεπτά.

Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν δείχνουν τον αληθινό εαυτό τους. Με ενοχλεί αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Υπάρχουν τέτοια άτομα στην ομάδα μας δυστυχώς».

Μάλιστα, ότι κάτι συμβαίνει με τους Διάσημους, είναι κάτι που το έχουν εντοπίσει και οι Μαχητές:

Ενώ, η τραγουδίστρια ξεσπάει όπως είδαμε στο τρέιλερ: «Δεν θα χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα. Κάνω υπομονή, δεν θέλω να χαλάσει το καλό κλίμα…».



Spread the love