Spread the love


Η Κατερίνα Χαλικιά φεύγοντας από το «Survivor 2018» έδωσε «στεγνά» την Ξένια. «Είπε ένα πολύ μεγάλο ψέμα, έπαθα σοκ» είπε. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια των Διασήμων.

Καλεσμένη στο «Survivor Πανόραμα» ήταν σήμερα η Κατερίνα Χαλικιά. Η πρώην παίκτρια των Διασήμων μίλησε για τη εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης και αποκάλυψε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου τα συναισθήματα της μετά την ψήφο της Ξένιας προς το πρόσωπό της.

«Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα όταν άκουσα το όνομα μου στην ψηφοφορία και ένιωσα μεγάλη αδικία. Δεν σας κρύβω ότι εγώ επειδή είμαι αθλήτρια είχα το βάρος να αποδείξω ότι μπορώ. Τα κορίτσια που δεν είχαν σχέση με τον αθλητισμό, ήταν πιο χαλαρές. Τις τελευταίες μέρες με δύο τρία άτομα κάτι είχα καταλάβει… Είδα συμπεριφορές να αλλάζουν ξαφνικά. Εγώ με την Ξένια κοιμόμασταν κολλητά, εγώ την σκέπαζα, εκείνη μου έφτιαχνε τα μαλλιά και ξαφνικά την επόμενη μέρα με ψηφίζει και παθαίνω σοκ.

Επέλεγα πάντα τις παίκτριες που ήταν αθλήτριες. Θα με βόλευε να επέλεγα την Ροδάνθη και την Αγγελική που ήταν πιο αδύναμες, ποτέ όμως δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι τέτοιο. Η ομάδα των Διασήμων δεν ήταν άδικη, σκεφτόμασταν έτσι. Εμένα κανείς συμπαίκτης μου δεν με ψήφισε. Και όταν ακόμη και ο αντίπαλος σε στηρίζει είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι ήμουν από τις πιο δυνατές παίκτριες απλά τις πρώτες εβδομάδες δεν πήγαινα στο στίβο μάχης όπως θα ήθελα. Θεωρώ όμως ότι είναι άδικο. Η Ξένια μετά απομακρύνθηκε, δεν ξέρω αν ένιωθε άσχημα ή κάποιος άλλος της είπε να με ψηφίσει. Εγώ είδα λίγο άλλη συμπεριφορά από την Ξένια.

Επίσης, επειδή είδα το επεισόδιο η Ξένια είπε ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Είπε ότι αφού με ψήφισε, με πλησίασε για να μου μιλήσει και να μου εξηγήσει την ψήφο της και ότι εγώ δεν είχα διάθεση. Αυτό δεν ισχύει. Την πλησίασα εγώ και της λέω δεν πειράζει, έτσι είναι το παιχνίδι. Τώρα πώς το είπε αυτό… είναι ψέμα και δεν μου άρεσε. Η Ξένια μάλιστα έλεγε ότι δεν αντέχει και θέλει να αποχωρήσει. Έκλαιγε και εγώ της έλεγα να μείνει», δήλωσε η ίδια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Χαλικιά:



Spread the love