Spread the love


Ακούστε όλα τα τραγούδια από το νέο ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ, με πολλές συμμετοχές από γνωστούς τραγουδιστές.

Η συναυλία πάνω στο γκαζόν του Πάνου Μουζουράκη, που την παρακολούθησε πάνω από 4.000 κόσμος στον κήπο του Μεγάρου, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε ένα cd με τίτλο «Πάνος στο γκαζόν».

Ένα μεγάλο πάρτι, με τον Πάνο «στο γκαζόν», τον τραγουδοποιό με την ιδιαίτερη φωνή, που μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, ήρθε να μας θυμίσει πως, παρά τις δυσκολίες, στο βάθος υπάρχει πάντα ένας κήπος.

Το album «Πάνος στο γκαζόν» περιλαμβάνει 19 τραγούδια του Πάνου Μουζουράκη, πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν: ροκ, σουίνγκ, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές.

mouzourakis_gkazon_ex

Ντουέτα με τους φίλους του καλλιτέχνες: Παντελή Αμπαζή, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστή Μαραβέγια, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Λάκη Παπαδόπουλο, Μαρίζα Ρίζου, Φοίβο Δεληβοριά, αλλά και τον Διονύση Σαββόπουλο, που σε μια συγκινητική έκρηξη φιλίας συμμετείχαν στη συναυλία του.

Και τρία ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία ήδη έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα, το “Στο Βάθος Κήπος”, τραγούδι που έγραψε ειδικά για την περίσταση , το «Χρυσό αυγό», που του έγραψε ο Μανώλης Φάμελλος και το «Πόσες φορές» που το «μοιράζεται» με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pnIM15MBPkc?list=PLNoQ7STclwlSLbZPFJ5g7yI_Gqeqh47F8]

 



Spread the love