Spread the love


Δεκάδες φίλοι και πρωταγωνιστές του καλλιτεχνικού και πολιτικού στερεώματος κατέκλυσαν χθες το βράδυ το θέατρο «Μεταξουργείο» όπου η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσίασε την πρώτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Τυρκουάζ».

Πάρτι στο «Μεταξουργείο» με το «Τυρκουάζ»..

Μπαλάντες, αργόσυρτες μελωδίες αλλά και πιο γρήγοροι ρυθμοί χαρακτηρίζουν το ιδιαίτερο στυλ της μουσικής και των στίχων της.

Δείτε την στο facebook

Η Μαρία όπως είπε, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι πριν από 2-3 χρόνια σε κάποια παραλία της Σερίφου, το Γάνεμα αφού έως τότε εξασκούσε το επάγγελμα της Κοινωνικής Λειτουργού.

Ο καιρός πέρασε τα ακούσματα «δέθηκαν» και ζωντάνεψαν μέσα της κι έτσι προέκυψε το «Τυρκουάζ». Αξίζει πολύ για καλοκαίρι η «Γκρίνια» που μόνον γκρίνια δεν είναι. Το τραγούδησε με την μπάντα και τους πολλούς φίλους της από τα φοιτητικά της χρόνια.

kilaidoni maria live

Ο κόσμος την χειροκρότησε δυνατά και συγκινήθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Λουκιανός για το «εγώ θα σ΄ αγαπώ και μη σε νοιάζει». Μεταξύ των φίλων, ο Νίκος Φίλης, η Μαρία Κανελλοπούλου, η Άννα Χατζησοφιά, ο Γρηγόρης Ψαριανός και πολλά γνωστά πρόσωπα της αθηναϊκής μουσικής νύχτας από τα χρόνια του ’70 και το πάρτι της Βουλιαγμένης.

kilaidoni-maria-live-tirkouaz

«Κατάλαβα στην πορεία ότι αυτό που είναι η πραγματική μου αγάπη είναι η μουσική. Είπα να το δοκιμάσω, θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Αυτή τη στιγμή έβγαλα ένα δίσκο και είμαι χαρούμενη. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που θα ακούσουν τη δουλειά μου δεν θα μπουν στη διαδικασία να με συγκρίνουν με τον Λουκιανό» λέει η Μαρία Κηλαήδόνη στη βραδιά της παρουσίασης, όπου φυσικά βρίσκονταν μαζί της οι γονείς της.

Συγκινημένη η Άννα Βαγενά προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στη Μαρία που ήταν αρκετά αγχωμένη μέχρι ν΄ ανέβει στη σκηνή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την συναυλία του Λουκιανού στο Μέγαρο Μουσικής.

ΔΓΙΑΝΝ



Spread the love