Spread the love


Τελικά κάθε μέρος κρύβει το μυστικό του και η Μύκονος δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί απο τον κανόνα. Και αυτο το μυστικό το κρύβει καλά Το κρύβει στο “Θάλαμι” της!

“Θαλάμι είσαι αφού….”

Της Λένας Παπα’ι’ωάννου

Τελικά έπρεπε να το δω για να το πιστέψω. Ξεσαλώνουμε μου έλεγαν, ξημερώνουμε μου έλεγαν. “Μα είναι δυνατόν;” σκεφτόμουν….

Αυτά γίνονται στο Super, στο Cavo η τελοσπάντων δεν γίνονται με ελληνική μουσική στη Μύκονο, στο ναό του mainstream και των διεθνών dj’s!

Χωρίς φωτεινές τεράστιες επιγραφές που προσβάλουν τη νησιωτική αισθητική, χωρίς βαρύγδουπη διαφήμιση και ακριβοπληρωμένες καταχωρήσεις στα media, το “Θαλάμι” κρύβεται στο παλιό λιμάνι, δίπλα στο Δημαρχείο Μυκόνου και οι ντόπιοι μάταια προσπαθούν να διαφυλάξουν το “μυστικό”.

thalami bar mykonos 10

Γιατι στο “Θαλάμι” συχνάζουν όσοι πραγματικά γνωριζουν τη Μύκονο, όσοι πραγματικα ξέρουν να διασκεδάσουν με ελληνική μουσική ως τις πρώτες πρωινές ωρες (συχνά και ως τις δεύτερες)..

thalami bar mykonos 11

Αισθητή η παρουσία στα decks ο Στέλιος Κολαξίδης, ενας DJ με τρέλα και αληθινή αγαπη για τη δουλειά του, με καταγωγή απο το βορρά και δεινός γνωστής της ελληνικής ποπ και λαϊκής μουσικής κουλτούρας, ικανός να μετατρέψει ενα ξενέρωτο βραδυ στην πιο απίθανη βραδια της ζωής σου.

thalami bar mykonos 12

Όταν τον ρώτησα αν τον ενοχλεί που το μαγαζί του θεωρείται “after ελληνάδικο” σχεδόν παρεξηγήθηκε.

thalami bar mykonos 13

– Μα αυτός ειναι ο σκοπός, μου απάντησε γελώντας. Εμεις δεν πουλάμε φιγούρα, θέλουμε ο κόσμος να διασκεδάζει αυθεντικά όσο τον κρατούν τα πόδια του, να περνάει καλά κ να ξαναέρχεται για αυτό το λόγο, όχι για το check in.

thalami bar mykonos 14

-Τότε κατάλαβα πως το “Θάλαμι” είναι ένα μαγαζί αυθεντικό, λιτό όπως η διακόσμησή του, αλλά πλούσιο σε έμψυχο δυναμικό που είναι ικανό να σου χαρίσει αληθινές μυκονιάτικες νύχτες, σαν εκείνες της χρυσής δεκαετίας του ’90, χωρίς περιττά φτιαξίδια και πολλά πολλά λόγια.

thalami bar mykonos 19

Είναι το meeting point την νυχτερινής διασκέδασης στη Μύκονο, όπου ξέρεις οτι το τελευταίο ποτό σου θα είναι το πιο δυνατό. Μια δοκιμή χρειάζεται …

thalami bar mykonos 7

Follow Thalami on Facebook: Thalami Bar

#thalami #mykonos #summer2016 #bottomsup #untilthedawn #thalamistories



Spread the love