Spread the love


Το βίντεο του τραγουδιού της Rihanna , με τίτλο «Sledgehammer», έκανε σήμερα πρεμιέρα και ήδη σπάει ρεκόρ προβολών στο Youtube

Η – γεννημένη στα Μπαρμπέιντος της Καραϊβικής – τραγουδίστρια Rihanna ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι για το «Star Trek Beyond» και πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο κλιπ, που κοστίζει περίπου όσο και η ταινία.

Το πολυαναμένομενο βίντεο του τραγουδιού, με τίτλο «Sledgehammer», έκανε σήμερα πρεμιέρα και ήδη σπάει ρεκόρ προβολών στο Youtube. Η 28άχρονη τραγουδίστρια γράφει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά, που το βίντεο ενός τραγουδιού κινηματογραφείται μέσω της νέας πλατφόρμας ταινιών, «IMAX».

9542821

rihanna-releases-powerful-new-song-‘sledgehammer’-for-‘star-trek-beyond’-01

rr_6maxresdefault

galaksiaki-rihanna-apo-eksogiini-diastasi 2

Τη σκηνοθεσία του βίντεο έχει αναλάβει η διάσημη Ιταλο – Καναδή φωτογράφος και σκηνοθέτης Floria Sigismondi, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο David Bowie και η Katy Perry.

Το βίντεο του τραγουδιού θα μπορούσε να αποτελεί κομμένη σκηνή από το έργο, καθώς γυρίστηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με γαλαξιακές neon εικόνες και φώτα, και με μοναδική ερμηνεία από τη – μεταμορφωμένη σε εξωγήινη – Rihanna, συστατικά που συνθέτουν ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα, το οποίο «παντρεύει» την ποπ μουσική με την τεχνολογία και τα ειδικά εφέ.

galaksiaki-rihanna-apo-eksogiini-diastasi 3

Σκηνοθέτης της ταινίας «Star Trek Beyond» είναι ο Justin Lin, υπεύθυνος για τα «Fast and the Furious», ενώ το καστ πλαισιώνουν οι Idris Elba, Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin και Karl Urban. Όσον αφορά στο σενάριο, αυτήν τη φορά, το πλήρωμα του USS Enterprise εξερευνά τα πιο μακρινά σημεία του αχαρτογράφητου διαστήματος, όπου και συναντά μια νέα απειλή, που θα δοκιμάσει τις ικανότητές του.

galaksiaki-rihanna-apo-eksogiini-diastasi

Το τρίτο κεφάλαιο του ανανεωμένου Star Trek franchise αναμένεται να βρεθεί στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων στις 21 Ιουλίου.

naftemporiki.gr



Spread the love