Spread the love


Lana Del Rey: Παρουσιάζει το νέο της τραγούδι

Lana Del Rey: Την προηγούμενη βδομάδα στους δρόμους του Los Angeles μπορούσε κανείς να δει poster αναρτημένα σε τοίχους, με το πρόσωπο της Lana Del Rey και από κάτω τον τίτλο «Love». Οι κινηματογραφικής αισθητικής αφίσες ήταν τελικά μια τεχνική marketing για να προετοιμάσουν το κοινό για την επιστροφή της σταρ μετά από 16 μήνες.

Το «Love» -που ο αρχικός του τίτλος θα ήταν «Young&In Love»- φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της τεχνικής προώθησης που έχει υιοθετήσει η Beyoncé, κάτι σαν project δηλαδή που δεν ανακοινώνεται από τα παραδοσιακά ΜΜΕ. Η ίδια η Lana Del Rey είχε πρόσφατα δηλώσει πως η δισκογραφική της, η Interscope, είναι αρκετά ελαστική στο πότε θα κυκλοφορήσει τα albums της, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να μην αισθάνεται καμία πίεση να κυκλοφορήσει κάτι αν δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

H Lana Del Rey, συντηρητική σε εποχές που εκθειάζουν την κόντρα, παστέλ σε καιρούς γκρι, μια σταρ από μόνη η Elizabeth Woolridge Grant ήθελε να γίνει μια ποιήτρια πριν ανακαλύψει τη μουσική στη χορωδία του καθολικού σχολείου της. Όμως δεν ήταν ένα καλό, βαρετό σαν τον θάνατο τον ίδιο, κορίτσι. Αλκοολική στα 15 της, έζησε το σκοτάδι της, επιβίωσε, το έκανε τραγούδι στο δεύτερο album της (το Born To Die ήταν εμπνευσμένο από αυτή την περίοδο της ζωής που η ίδια ξόρκισε) και από το 2011 είναι το αντίπαλο δέος κάθε άλλης ποπ βασίλισσας.

Η Νεοϋορκέζα μουσουργός και ερμηνεύτρια, Lana Del Rey αυτή που θέλουν να λένε Ντίβα της Μπαρόκ Ποπ, είναι μάστορας στα social media τα οποία και χρησιμοποίησε για να κάνει την επίθεση της στη βιομηχανία του θεάματος με το video του Video Games που είχε την ρετρό εκείνη αισθητική που γιγαντώθηκε με τα φίλτρα του Instagram λίγο καιρό μετά.

Μέχρι σήμερα η Lana Del Rey, μελαγχολική αλλά προκλητική, ιδιαίτερη αλλά ανθρώπινη, έχει κερδίσει δύο βρετανικά Μουσικά Βραβεία, τρεις υποψηφιότητες για Grammy και έχει τραγουδήσει το κινηματογραφικό θέμα του Mεγάλου Γκάτσμπι.

 

Δείτε την στο facebook, το twitter, το instagram και το site της



Spread the love