Spread the love


Η Βάσια Βουγιουκλή συνεχίζει Το ταξίδι της Πεταλούδας, την Παρασκευή 28 Απριλίου στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage.

Tο φαινόμενο της πεταλούδας» δεν είναι παρά μια ποιητική μεταφορά στη θεωρία του χάους, που περιγράφει την ευαίσθητη εξάρτηση ενός γεγονότος από ένα άλλο.

Με τον ίδιο τρόπο και στη μουσική, το άκουσμα μιας μελωδίας στο Λίβανο μπορεί να επηρεάσει το κούρδισμα μιας κιθάρας στις όχθες του Μισισιπή κι ένα στιχάκι από ένα παριζιάνικο τραγούδι είναι δυνατό να μπλέξει σε μια κρητική μαντινάδα.

Η Βάσια Βουγιουκλή μαζί με τέσσερεις δεξιοτέχνες μουσικούς θα ξεδιπλώσουν μια απρόσμενη αφήγηση φτιαγμένη από τραγούδια, μύθους και μουσικές.

Δείτε την Βάσια Βουγιουκλή στο Facebook 

Παίζουν:

Βάσια Βουγιουκλή, τραγούδι – ούτι

Απόστολος Καλτσάς, μπάσο

Ανδρέας Γυφτάκης, πλήκτρα

Ηλίας Μαντικός, κανονάκι

Εύη Κανέλλου, κρουστά

Σενάριο τραγουδιών: Νίκος Κολλάρος

Βάσια Βουγιουκλή – βιογραφικά στοιχεία

Η Βάσια Βουγιουκλή είναι τραγουδίστρια, μουσικός και χορογράφος. Με εφόδια τη βυζαντινή μουσική, το ούτι και τη φωνή της αλλά και τις σπουδές της στον κλασικό χορό, διανύει μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική πορεία.

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και σε συναυλίες με τους Πέτρο Δουρδουμπάκη, Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Νικολάου, Πέτρο Βαγιόπουλο, Αγάθωνα, Πασχάλη Τόνιο, Παντελή Αμπαζή, Γιώργο Καλκάνη, Βασίλη Τζωρτζίνη.

Παράλληλα έχει χορέψει, χορογραφήσει και διδάξει κλασικό μπαλέτο και τεχνικές μουσικού θεάτρου.

Μας συστήθηκε με το single «Σιγά- σιγά» σε μουσική και στίχους του Γιάννη Νικολάου. Σύντομα θα κυκλοφορήσει η δισκογραφική της δουλειά με διασκευές σμυρναίικων τραγουδιών, σε συνεργασία με τον Ορέστη Πλακίδη.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:

28/04/2017

Τοποθεσία:

Eισιτήρια:

Προπώληση:

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

 



Spread the love