Spread the love


Η Δέσποινα Αδάμη επιστρέφει με νέο τραγούδι με τίτλο «Αποκλειστικά».

Η Δέσποινα Αδάμη επιστρέφει με νέο τραγούδι με τίτλο «Αποκλειστικά»,  που μόλις κυκλοφόρησε από τη Music Liberty. Η μουσική είναι του Αντώνη Τιτάκη, οι στίχοι δικοί της και η ενορχήστρωση έγινε από τον Αρσένη Νάση, ενώ η επιμέλεια παραγωγής  έγινε από τον Ηλία Λάκκα στο στούντιο Odeon.

Η Δέσποινα Αδάμη, έχει γεννηθεί στη Ρόδο και έχει σπουδάσει ακορντεόν στο Εθνικό Ωδείο και παραδοσιακό τραγούδι στην σχολή του Αριστείδη Μόσχου. Είναι επίσης, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Διομήδη Φωτιάδη. Την γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά CD/ EP με τίτλο “Κάνε Με Φωτιά”, το 2010, σε στίχους και  μουσική της Δέσποινας Καρλή, με σύγχρονα λαϊκά τραγούδια και μπαλάντες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν, όπως τα:  «Με κούρασαν οι αγάπες», «Αν ξαναγύρναγες», «Ξαφνιάζομαι”»κ.ά.

Δείτε την Δέσποινα Αδάμη στο Facebook και το Twitter

Μετά από πολύχρονη ενεργή καλλιτεχνική πορεία και αξιόλογες συνεργασίες (Μαίρη Λίντα, Πόπη Αστεριάδη, Σταμάτης Κόκκοτας, Χρήστος Παπαδόπουλος (Παιδιά απ΄την Πάτρα), ο Γιώργος Σαρρής (Ζιγκ Ζαγκ) κ.ά), η Δέσποινα Αδάμη ξαναδίνει το παρόν, καταθέτοντας για  δεύτερη φορά το δημιουργικό ταλέντο της και την ψυχή της, ως ερμηνεύτρια και στιχουργός ταυτόχρονα.

Έτσι, μετά από τη λαϊκή ρούμπα «Σε διαγράφω»που πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις, πάλι σε δικούς της στίχους κ ερμηνεία, έρχεται φέτος ένα άλλο δυναμικό χορευτικό τραγούδι, το «Αποκλειστικά». Στίχοι με αμεσότητα και συναίσθημα. Ευρηματική ρυθμική μελωδία, με μια σύγχρονη ενορχήστρωση.  Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στον ακροατή, ενώ ο έντονος  ρυθμός και η ανεβαστική μουσική του τραγουδιού, ξεσηκώνουν τη διάθεση προτρέποντας για χορό!

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Κλαρίνο: Μάκης Τσίκος

Κιθάρες: Έλτον Μουτσόι

Κρουστά: Αρσένης Νάσης

Φωνητικά: Αρσένης Νάσης

Ενορχήστρωση / Programming: Αρσένης Νάσης

Studio / Ηχοληψία / Μίξη: Ηλίας Λάκκας

Mastering: Ηλίας Λάκκας

Συντελεστές Video Clip:

Σενάριο: Δέσποινα Αδάμη

Σκηνοθεσία: John Olas

Κάμερες: Γιώτα Ζαχαροπούλου, John Olas, Γιώργος Σκιτζάκος

Συμμετείχαν: Αλέξανδρος Κορφιάτης (ανδρικός ρόλος)

Μοντάζ: Ηλίας Τακιρτάκογλου

Ακούστε το τραγούδι εδώ:



Spread the love