Spread the love


Η Γιάννα Φαφαλιού κυκλοφορεί το διαχρονικό τραγούδι «Μια γυναίκα μόνο ξέρει». Η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Rising Star του Ant1 στη νέα της κυκλοφορία από τη Heaven Music!

Τη Γιάννα Φαφαλιού τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την πρόσφατη συμμετοχή της στο Rising Star, το talent show του Antenna που μας σύστησε πολλούς ταλαντούχους τραγουδιστές που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Η Γιάννα ήταν μέλος της ομάδας του Κώστα Μακεδόνα και μας χάρισε πολύ σημαντικές ερμηνείες στο παιχνίδι, συγκεντρώνοντας πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσει τη νέα της κυκλοφορία μέσω της Heaven Music με την οποία συνήψε συνεργασία.

Μια διασκευή του διαχρονικού “Μια γυναίκα μόνο ξέρει” της Καίτης Γκρέυ είναι το νέο single της Γιάννας Φαφαλιού. Ο γνώριμος ήχος του σε συνδυασμό με τη δυναμική της ερμηνεία μας κερδίζουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Μουσική: Εκείνος + Εκείνος

Στίχοι: Κώστας Λογοθετίδης

Δείτε την στο Facebook  και το Instagram

Βιογραφικό της τραγουδίστριας

Η Γιάννα είναι 43 ετών και ζει στη Χίο, από όπου και κατάγεται. Είναι Ψυχολόγος και διατηρεί το δικό της γραφείο στο νησί. Παράλληλα, εδώ και 17 χρόνια ασχολείται και με το τραγούδι, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες, μεταξύ των οποίων αυτές με τους Στέλιο Ρόκκο και Λάκη Παπαδόπουλο.

Μέσα σε όλα τα άλλα, η Γιάννα συμμετάσχει σε παιδικές παραστάσεις ως αφηγήτρια κι ως μουσική επιμελήτρια. Έχει μία κορούλα 7,5 ετών.



Spread the love