Spread the love


Ο Δήμος Αναστασιάδης επιστρέφει με νέο τραγούδι και δηλώνει «Σ΄ έχω χάσει»! Μία μικρή γεύση από το νέο τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη.

Ο Δήμος Αναστασιάδης κάνει δυναμική επιστροφή με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που φέρει το τίτλο “Σ΄ έχω χάσει”.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο single σε μουσική του ίδου και στίχους της Λίνας Δημοπούλου που σίγουρα θα μας ξεσηκώσει.

Τη νέα του επιτυχία την ακούτε για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου.

Κυκλοφορεί από τη Cobalt Music.

Ακούστε το “Σ’ έχω χάσει” αποκλειστικά στο κανάλι του tralala.gr στο youtube!

 

Πηγή tralala.gr

 

Δείτε εδώ το βιογραφικό του

 

Ο Δήμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Κατερίνη . Εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια και έφυγε από την πόλη του όταν ήρθε η ώρα να σπουδάσει. Η αγάπη του για την μουσική είναι πηγαία και ξεκίνησε όταν ήδη βρισκόταν σε πολύ μικρή ηλικία. Όταν ήταν ήδη 6 ετών γράφτηκε σε ωδείο και ξεκίνησε να μαθαίνει mpa και άλλα.

Έκανε παρέα και με άλλα παιδιά που ασχολούνταν με την μουσική και όλοι μαζί δημιούργησαν μία μπάντα που την ονόμασαν «Δύτες του χρόνου». Με το συγκρότημα αυτό πραγματοποιούσαν διάφορες εμφανίσεις σε μαγαζιά και εκδηλώσεις στην πόλη τους, κυρίως. Στα πλαίσια της μπάντας ο Δήμος είχε την δυνατότητα να ξεδιπλώσει και να αναπτύξει το ταλέντο του στην μουσική. Δεν τραγουδούσε απλά κάποια τραγούδια, αλλά τραγουδούσε κομμάτια που ο ίδιος είχε συνθέσει. Στη συνέχει , ο Δήμος ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο και εκείνη την περίοδο αποφάσισε να λάβει μέρος σε ένα talent show. Πήρε το ρίσκο και δεν του βγήκε σε κακό… Γιατί τότε ξεκίνησαν όλα!

Η επαγγελματική καριέρα του Δήμου Αναστασιάδη άρχισε με λαμπρές συνεργασίες επί σκηνής και τους καλύτερους οιωνούς. Για δύο χρόνια πραγματοποιούσε εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου με μεγάλη επιτυχία και τον κοινό τον ξεχώρισε και τον λάτρεψε. Εκεί είχε την τύχη να συναντήσει και την People Entertainment Group που του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα.

Δισκογραφικά συστήθηκε στο κοινό το καλοκαίρι του 2008 με το CD single «Δήμος Αναστασιάδης» και η ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε τρεις μήνες μετά με τον τίτλο «Τρία Λάθη» . Την σύνθεση των κομματιών του δίσκου υπογράφει ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης και με στίχους τα ντύνει ο Κωνσταντίνος Ρουκάς. Μαζί κυκλοφόρησε και το bonus track «Κούλα Μπεεε» στο οποίο συμμετέχει γράφοντας στίχους ο Σταμάτης Κραουνάκης. Από το άλμπουμ γρήγορα ξεχώρισαν τα κομμάτια «Τρία Λάθη», «Μια προσευχή για να ‘ρθεις» και «Εσύ». Η επιτυχία του Δήμου ήταν πολύ μεγάλη και βρέθηκε ασταμάτητα για δεκαπέντε εβδομάδες στο επίσημο National Airplay Chart.

Την ίδια περίοδο ο Δήμος πραγματοποιούσε εμφανίσεις σε μουσική σκηνή με τον Γιάννη Κότσιρα, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Τουρνά. Επρόκειτο για ένα φοβερό σχήμα που κέρδισε τις εντυπώσεις και έδωσε πολύτιμη εμπειρία στον νεαρό τραγουδιστή. Επίσης, το καλοκαίρι του ίδιου έτους ο Δήμος Αναστασιάδης επιτέλους πραγματοποίησε μία σειρά από συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ικανοποιώντας τους θαυμαστές του. Το καλοκαίρι αυτό για τον καλλιτέχνη ήταν γεμάτο και παραγωγικό καθώς εκτός των άλλων επιλέχθηκε για να ανοίξει αυτός την συναυλία του παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή James Blunt στην Ελλάδα. Λίγο καιρό μετά η Odeon του πρότεινε να τραγουδήσει το soundtrack για την ταινία «Στο βάθος κήπος». Το ίδιο έτος ο Δήμος Αναστασιάδης είχε την χαρά να είναι υποψήφιος και να διακριθεί στην κατηγορία «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης» της χρονιάς στα μουσικά βραβεία που διοργανώνει κάθε χρόνο το μουσικό κανάλι Mad.

Ο χειμώνας του 2009 έρχεται και βρίσκει τον Δήμο να συνεργάζεται μέχρι και το 2010 με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, ο οποίος μάλιστα έχει τιμηθεί με βραβείο Χορν, στον Σταυρό του Νότου + plus. Επρόκειτο για μία πολύ προσεγμένη παραγωγή την μουσική επιμέλεια της οποίας ανέλαβε ο Γιώργος Ζαχαρίου και την σκηνοθεσία η Ελένη Γκασούκα. Το ανατρεπτικό σχήμα πραγματοποίησε 60 παραστάσεις οι οποίες, φυσικά, ήταν sold out και οι εμφανίσεις συνεχίστηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και στην Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Τον Μάιο του 2010 κυκλοφόρησε το επόμενο CD single του Δήμου που είχε τον τίτλο «Αντίθετη Τροχιά». Τους στίχους των τραγουδιών αυτή την φορά υπογράφει η Βίκυ Γεροθόδωρου και την σύνθεση συνεχίζει να επιμελείται ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης.

Στις αρχές του καλοκαιριού μία ευχάριστη και τιμητική πρόταση έγινε στον Δήμο. Του ζητήθηκε να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις των Παραολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στην Αθήνα. Ο τραγουδιστής απάντησε αμέσως θετικά και με μεγάλη του χαρά πραγματοποίησε μια αξέχαστη εμφάνιση.

Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Δήμου Αναστασιάδη που είχε προαναγγελθεί λίγους μήνες πριν, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2010 με τίτλο «Αντίθετη Τροχιά» από την δισκογραφική εταιρία Universal Music. Τότε ο Δήμος πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μία συναυλία στην καρδιά του χειμώνα σε ολόκληρη την χώρα. Σκοπός του ήταν να βρεθεί κοντά στο κοινό του και να προμοτάρει να νέα του τραγούδια , πραγματοποιώντας πάνω από 40 εμφανίσεις. Η συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά διέγραψε τεράστια επιτυχία και τα ραδιόφωνα δεν σταματούσαν να εκπέμπουν στον ρυθμό των νέων τραγουδιών «Σε κάθε τέλος και μία αρχή» , «Αν μ’ αγαπάς», «Αντίθετη τροχιά» που έγινε mega hit. Τότε το άλμπουμ κυκλοφόρησε ξανά τον Μάιο του 2011 σε deluxe έκδοση πια και είχε και μία έκπληξη: περιείχε δύο επιπλέον τραγούδια που κυριάρχησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πρόκειται για το «Τάσεις Καταστροφής» ( ή αλλιώς «Κόβω τη νύχτα στα δύο» και το μοναδικό «Τα καλοκαίρια θα ‘ μαι εδώ» που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2011 με την συνοδεία της Νάντιας Μπουλέ στην σκηνή.

Το καλοκαίρι του 2011 βρήκε για άλλη μια φορά τον Δήμο Αναστασιάδη γεμάτο ενέργεια να πραγματοποιεί απολαυστικές συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τα νέα του τραγούδια. Παράλληλα έλαβε μέρος στην τελετή λήξης των Special Olympics με μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Ο Δήμος Αναστασιάδης εμφανιζόταν παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο τη σεζόν 2011 – 2012 σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα στα Αστέρια Γλυφάδας on stage.

Δισκογραφία

Δήμος Αναστασιάδης – CD single (2008)

Δήμος Αναστασιάδης – 3 λάθη (2008)

Δήμος Αναστασιάδης – Αντίθετη τροχιά (2010)

Δήμος Αναστασιάδης – Αντίθετη τροχιά (Deluxe Edition) (2011)

Πηγή pamebouzoukia.gr

Δείτε τον τραγουδιστή στο Facebook, το Twitter και το Instagram



Spread the love