Spread the love


Ο Αντώνης Ρέμος έχει συνηθίσει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του, ειδικά όταν εμφανίζεται live στην Μύκονο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτή την φορά ο coach του «The Voice» θα βρεθεί στην σκηνή μαζί με τον..

Eros Ramazzotti, τον Ιταλό τραγουδιστή του έρωτα. Οι δυο τους θα κάνουν μία μοναδική εμφάνιση τον Ιούλιο στο κοσμικό στέκι Nammos, στην Ψαρρού, όπου ο Αντώνης έχει ιδιαίτερη… προϊστορία.

Όπως μαθαίνουμε, το πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να παρουσιάσουν θα απευθύνεται κυρίως στους ερωτευμένους, αλλά και σε εκείνους που ψάχνουν τον έρωτα.

Για την συγκεκριμένη βραδιά αναμένεται να φτιαχτεί ειδική σκηνή, αφού η μουσική παράσταση που θα ετοιμάσουν θα είναι άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή, όπως αρμόζει στους δύο αυτούς καλλιτέχνες.

Ο Eros Ramazzotti, που έχει fun club σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά γιατί διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ελλάδα. Ο γόης του ιταλικού τραγουδιού αγαπάει πολύ την χώρα μας, σέβεται την ιστορία της και δηλώνει λάτρης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τα καλοκαίρια, μάλιστα, έρχεται πάντα εδώ ινκόγκνιτο για να κάνει τις διακοπές του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

To χασάπικο στην Μύκονο που μοιάζει με κοσμηματοπωλείο

Το Drakoulis Meat που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην περιοχή Λαγκάδα στην Μύκονο δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασικά χασάπικα. Πρόκειται για καινοτόμο χώρο όπου οι πελάτες αγοράζουν κρέας και ακούνε δυνατά ηλεκτρονική μουσική! Το ντεκόρ είναι εντυπωσιακό θυμίζοντας κοσμηματοπωλείο και μπουτίκ πολυτελών ειδών ένδυσης γνωστών οίκων.

Στις μαύρες προθήκες του κρεοπωλείου-κλαμπ βρίσκει κανείς εκλεκτά κρέατα από κάθε γωνιά του πλανήτη για επαγγελματίες του είδους και ψαγμένους καλοφαγάδες όπως το rib eye, η τιμή του οποίου ξεπερνάει τα 300 ευρώ το κιλό!

Όσο για τους πελάτες, κάποιοι λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής, κάποιοι δείχνουν απορροφημένοι με την επιλογή των κρεάτων και κάποιοι χαζεύουν το ιδιόμορφο concept του μαγαζιού.



Spread the love