Spread the love


H Δέσποινα Τσαβαρή από πολλή μικρή την κερδίζει το τραγούδι  η  καταγωγή της  είναι από τα Κουφονήσια  και τα πρώτα της  ακούσματα  είναι τα νησιώτικα  τραγούδια καθώς  μεγαλώνει σε νησί.

H Δέσποινα Τσαβαρή από πολλή μικρή την κερδίζει το τραγούδι  η  καταγωγή της  είναι από τα Κουφονήσια  και τα πρώτα της  ακούσματα  είναι τα νησιώτικα  τραγούδια καθώς  μεγαλώνει σε νησί.

Tο νησιωτικό τραγούδι είναι αυτό που την κερδίζει, Θα’ρθω μαζί σου θα’ρθω ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια. Ταξιδέψτε μαζί της στις θάλασσες,δείτε τοπία,ζήστε τις εποχές, χορέψτε, ονειρευτείτε.

Αφήστε κάθε μουσικό ταξίδι να σας γεμίσει με εικόνες και συναισθήματα.Να ξαναζωντανέψει πράγματα που ζήσατε ή να δώσει μορφή σε πράγματα που θα θέλατε να κάνετε.

ΜΟΥΣΙΚΗ:ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΙΧΟΙ:ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η μητέρα της είναι από τις Κυκλάδες και ο πατέρας της από τη Σπάρτη. Από μικρή της άρεσε το τραγούδι αφού άκουγε τη μητέρα της να τραγουδάει κάθε μέρα και τον πατέρα της που ήταν Διάκος κι έτσι στη χορωδία του σχολείου ξεχώρισε για την καλή φωνή της.
Γνωρίστηκε με τη Ρένα Κεραμιώτη Ψαρά καταξιωμένη στιχουργό και με μουσικούς από τη Νάξο.Όταν άρχισαν να την παίρνουν μαζί τους σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, κάποια στιγμή ο κ. Σωζογιάννης Πρωτονοτάριος της έγραψε παραδοσιακά τραγούδια με μουσική και στίχους δικούς του. Την επιμέλεια του δίσκου είχε ο Νίκος Κονιτόπουλος. Έτσι σιγά σιγά άρχισε να τραγουδάει με μεγάλα ονόματα όπως Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Ελένη Λεγάκη, Μαρία Νομικού και πολλούς άλλους.

Αργότερα έκανε ένα cd με το Γιώργο Μπήλη και άλλους καλλιτέχνες. Ακολούθησε η επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά “Ένα ταξίδι μου ταξες” σε στίχους Στέφανου Εξαρχόπουλου, Ρίτας Γαληφού και Πόπης Σκαρλάτου με μουσική και επιμέλεια Νίκου Νομικού όπου παίζει βιολί. Είχε την τιμή και τη χαρά να ξεκινήσει σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Κόσμημα, στο TV MATZIK και στον ATLANTIS. Τα κοσμικά Κέντρα που έχει δουλέψει είναι “Τα Νησιώτικα”, “Πεντακάθαρο”, “Ωραία Σαντορίνη”, “Μπουγάζη”, “Γοργόνα”, “Αρμενάκι”, “Γλάρος”, “Φάρο”.

Τώρα βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που την αγαπούν και την σέβονται. Κοντά στον άνθρωπο της, καλλιτέχνη, τραγουδιστή, στιχουργό και μουσικοσηνθέτη Χρήστο Βλάχο, που της γράφει ξεχωριστούς στίχους και κοντά στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Studiodelta.gr ! Με τους εξαίρετους ανθρώπους που την στηρίζουν και την αγαπούν, τον υπεύθυνο Δημήτρη Τσιριμιαγκο με την εκπομπή του “Αφιερωμένο Εξαιρετικά”, που εκπέμπει κάθε Παρασκευή και Σάββατο 10 με 12 το βράδυ, με διαχιρίστριες την Αφροδίτη Αυγοπούλου και Νόρα Δέλτα.

Δείτε το Facebook της τραγουδίστριας

Ακούστε εδώ το τραγούδι:

Δείτε και άλλα θέματα με νέα τραγούδια στο Lifeviews.gr (VIDEO)



Spread the love