Spread the love


H νέα εποχή για το συγκρότημα Kadebostany– φαινόμενο είναι εδώ, μαζί με το μοναδικό είδος της pop μουσικής του.

Μετά από ένα δισκογραφικό διάλειμμα οι Kadebostany δηλώνουν και πάλι παρόντες.. παρουσιάζοντας παράλληλα 3 νέες καταπληκτικές φωνές (Kristina, Rhita Nattah και την Ελληνίδα Sissi Rada).

Το δεύτερο τους στούντιο άλμπουμ είναι πανέτοιμο και ένα πρώτο δείγμα έρχεται μέσω τοu Monumnetal (Chapter Ι) EP που μόλις κυκλοφόρησε από την Mahayana Records. Επική ορχηστρική pop με electronica εναλλαγές.

Monumnental, αυτή είναι μόνο η αρχή!

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Βιογραφικό συγκροτήματος

Οι νέοι άποικοι της pop αυτοκρατορίας, οι Kadebostany κατάφεραν πολύ γρήγορα να εκτοξευθούν, κατακτώντας μια περίοπτη θέση στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη χάρη στη μοναδική τους προσέγγιση στον pop ήχο, που περνάει μέσα από τις πιο απρόσμενες μουσικές επιρροές, δημιουργώντας έτσι έναν ήχο που μεσουρανεί σε ένα σύμπαν ολότελά δικό τους.

Το άκρως εντυπωσιακό και ευφάνταστο ενδυματολογικό τους στυλ, συνδυασμένο με ένα μοναδικό show, καθιστούν την κάθε τους εμφάνιση μία μοναδική εμπειρία. Πατώντας καλά σε ένα στιβαρό καλλιτεχνικό όραμα και έχοντας ταυτόχρονα τη δυναμική για μαζική απήχηση,  οι Kadebostany στέκονται αυτή τη στιγμή αγέρωχοι σαν αδιαφιλονίκητοι ανανεωτές της pop μουσικής παγκοσμίως.
Η “Δημοκρατία του Kadebostany” ιδρύθηκε το 2008, από μια παρόρμηση του χαρισματικού προέδρου της Kadebostan, ο οποίος αποφάσισε να μαζέψει τους καλύτερους μουσικούς συμπεριλαμβανομένης και της αινιγματικής diva Amina, προκειμένου να εξαγάγουν το μουσικό πλούτο της χώρας τους.

Το 2011,  κυκλοφορεί το πρώτο album και απευθείας ξεκινά την πρώτη επίθεση στο διεθνές κοινό με μια σειρά από εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.
 Οπλισμένοι με την πρώτη τους επιτυχία, κυκλοφορούν και το δεύτερο album με singles όπως ”Walking with A Ghost”, ”Castle in the Snow”, ”Crazy in Love”, εξαπλώνοντας τον ιό Kadebostany ακόμη παραπέρα. Με τίτλο “Pop Collection”, το δεύτερο album τους έχει μαζεμένα τα καλύτερα κομμάτια που παίζονται στο διεθνές Kadebostan-ιανό ραδιόφωνο εδραιώνοντας τη φήμη τους και επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το υπερόπλο, «τη μηχανή των hits» που οι Kadebostany ήδη έχουν στην κατοχή τους.

Δείτε το συγκρότημα στο Facebook και το Youtube

Δείτε το Facebook και το Twitter του Frontman του συγκροτήματος



Spread the love