Spread the love


Οι Kings κάθε καλοκαίρι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά αυτή τη φορά τα έδωσαν όλα με το τραγούδι τους «Sexy», καθώς τα κορίτσια που συμμετείχαν στα χορευτικά να κλέβουν την παράσταση, γιατί ήταν όντος πολύ «καυτές» παρουσίες..

Οι Kings έχουν δώσει smash hits όπως το «Bikini», «Παγωτό» κ.ά., που τους έχουν καθιερώσει ως τους «Βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, γιατί έχουν αποδείξει ότι η πιο «Sexy» εποχή του χρόνου, γι αυτούς είναι το καλοκαίρι, οπότε δικαιωματικά τους ανήκει.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το συγκρότημα των αλλεπάλληλων επιτυχιών υπόσχεται να εκτοξεύσει τη θερμοκρασία στα ύψη με το πιο «Sexy» hit που έχει κυκλοφορήσει, και σαρώνει.

Η Antonella στα καλύτερά της και το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, σε μία ακόμα μεγάλη παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα.

Το νέο τους τραγούδι θα γίνει η απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού και είναι σίγουρο ότι θα το ακούμε αρκετά για τους επόμενους μήνες στα ελληνικά ραδιόφωνα. Το βίντεο “μυρίζει” καλοκαίρι, με τα καυτά κορμιά οκτώ πανέμορφων μοντέλων να χορεύουν ξέφρενα, δίπλα στην πισίνα.

Σε μουσική του Teo Tzimas και στίχους των Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλου, το πιο «Sexy» τραγούδι των Kings έρχεται για να προκαλέσει ζάλη, ενώ το «Sexy» video clip που σκηνοθέτησε ο «μετρ» της εικόνας Βαγγέλης Τσαουσόπουλος θα φέρει λιποθυμίες.

Έχει κυκλοφορεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal, σε παραγωγή της Epic Music.

Απολαύστε το τραγούδι που ακολουθεί, μαζί με τις καλύτερες στιγμές του τραγουδιού που τις απομονώσαμε για να αποδείξουμε ότι έχει «κρυφά» sexy μηνύματα:

Τώρα ας πάρουμε μια γεύση από το εκπληκτικό λογαριασμό στο Instagram που διατηρεί η Antonella:

Kings Kings Kings Kings



Spread the love