Spread the love


Ο Νίκος Καρακαλπάκης παρουσιάζει ένα καινούργιο single από την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ό,τι μας ανήκει» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την M.L.K.

Ο Νίκος Καρακαλπάκης παρουσιάζει ένα καινούργιο single από την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ό,τι μας ανήκει» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την M.L.K.

Πρόκειται για την διασκευή στο τρυφερό και τόσο ερωτικό  Καληνύχτα (τραγούδι δύο σπουδαίων δημιουργών του Γιάννη Σπανού και της Λίνας Νικολακοπούλου που είχαμε ακούσει στην Έξοδο Κινδύνου από την φωνή του Διονύση Θεοδόση) που κλείνει το album του.

Σχεδόν 30 χρόνια μετά ο Νίκος Καρακαλπάκης το ξανασυστήνει στο κοινό  με σεβασμό στην αρχική εκδοχή του  αλλά προσθέτοντας την δική του ερμηνευτική σφραγίδα με την πλούσια ενορχηστρωτική  γραμμή της Αρετής Κοκκίνου.

Ένα τραγούδι γεμάτο από την γλυκιά μελαγχολία του έρωτα αλλά ταυτόχρονα και την υπόσχεση ότι μπορεί να αλλάξει την ζωή μας.

Μια διαχρονική τρυφερή μπαλάντα που ξαναγεννιέται το 2017 και  ο Νίκος Καρακαλπάκης το αναδεικνύει με την ζεστή και αισθαντική του ερμηνεία.

Δείτε τον στο Facebook και στο Official channel στο Youtube

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Βιογραφικό του τραγουδιστή

Ο Νίκος Καρακαλπάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών (Μουσικολογίας) του Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος παμψηφεί του τμήματος σύγχρονου τραγουδιού του Εθνικού Ωδείου Αθηνών.

Παράλληλα σπούδασε πιάνο κι ανώτερα θεωρητικά της μουσικής. Εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής μουσικής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 2007 και παράλληλα παραδίδει μαθήματα ορθοφωνίας και σύγχρονου τραγουδιού.

Ξεκίνησε ως «εραστής της τέχνης του τραγουδιού» στα τέλη του 2004 με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Graviton και στον ομώνυμο δίσκο(CD) τους, με σημαντική στιγμή τη κοινή τους εμφάνιση με τον Μίλτο Πασχαλίδη στα τέλη του 2005.



Spread the love