Spread the love


Το αγαπημένο pop συγκρότημα, επιστρέφει!Μετά τις τελευταίες τους επιτυχίες “Ξανά” αλλά και “Ας το σε μένα”, οι Otherview κυκλοφορούν το νέο τους καλοκαιρινό τραγούδι “Τώρα Ή Ποτέ”!

Μετά τις τελευταίες τους επιτυχίες “Ξανά” αλλά και “Ας το σε μένα”, οι Otherview κυκλοφορούν το νέο τους καλοκαιρινό τραγούδι από την καινούρια τους δισκογραφική οικογένεια, την Panik Records. Ο τίτλος του; “Τώρα Ή Ποτέ”!

Τη μουσική του νέου τους single υπογράφουν ο Βασίλης Κουμεντάκος, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Δημήτρης Ίσαρης, ενώ οι στίχοι είναι του Βασίλη Κουμεντάκου.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Δείτε τους Otherview στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Βιογραφικό συγκροτήματος:

OtherView είναι ένα ελληνικό pop dance συγκρότημα που αποτελείται από τους Βασίλη Κουμεντάκο, Δημήτρη Ίσαρη και Έλενα Τσαγκρινού.

Βασίλης Κουμεντάκος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σύμη. Σπούδασε μουσική τεχνολογία και από μικρός έπαιζε μουσική ως Dj σε κλάμπς του νησιού. Πριν την δημιουργία των OtherView ήταν γνωστός στο κοινό με το προσωνύμιο “Dj Fence” και μαζί με το έτερο μέλος του συγκροτήματος, τον Δημήτρη Ίσαρη, είχαν δημιουργήσει το dj δίδυμο “Kosmopolitans”.

Δημήτρης Ίσαρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατέχει bachelor στην μουσικολογία και master στην μουσική σύνθεση από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και παίζει κιθάρα και πλήκτρα. Μετά το πέρας των σπουδών του στην Αμερική συνέχιζε να εργάζεται εκεί όπου έγραψε μουσική για διάφορα ιδρύματα ανά τον κόσμο, για διάφορες ανεξάρτητες ταινίες, τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, ενώ έχει συνθέσει και την μουσική θεατρικών παραστάσεων που ανέβηκαν στο θρυλικό θέατρο Broadway της Νέας Υόρκης.

Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού επιλέχθηκε από τους Otherview τον Ιούνιο του 2013, έπειτα από διαγωνισμό σε συνεργασία με το MTV Greece. Το 2009, όταν πήγαινε μόλις Γ’ Γυμνασίου, συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Το 2013, έπειτα από την αποχώρηση της Κρυσταλλίας, επέστρεψε φανερά βελτιωμένη και ξεχώρησε ανάμεσα σε περισσότερες από 200 κοπέλες, και έτσι επιλέχθηκε ως μέλος των Otherview.

Δείτε και άλλα θέματα με νέο τραγούδι στο Lifeviews.gr (VIDEO)

 



Spread the love