Spread the love


Στη σκηνή του «Fantasia» επανέρχεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός για διασκέδαση μέχρι τα  «Ξημερώματα».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στα Νότια για νέες νύχτες με πολλή «Fantasia».

Αναμφίβολα στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ο επιτυχημένος τραγουδιστής κυκλοφορεί αλλεπάλληλες σαρωτικές επιτυχίες που τον έχουν καθιερώσει στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts.

Μετά από τραγούδια όπως «Το Συμπέρασμα», «Τα Κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Όσα Νιώθω» και «Στη Δική Μου Αγκαλιά», ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέδωσε τη σκυτάλη ολοκαίνουρια «Ξημερώματα», τη Νο1 ελληνική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού και Νο1 εδώ και λίγες εβδομάδες στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Δείτε τον στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Έπειτα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος τραγουδιστής πραγματοποιεί μία μεγάλη θερινή περιοδεία κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, κάνοντας στάσεις στο ταξίδι του σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανέρχεται στο γνώριμο στέκι του στην παραλιακή, στο «Fantasia», εξακολουθώντας να έχει ένα και μόνο σύνθημα: «Στα αστέρια πάμε ως τα Ξημερώματα»!

Το άρτιο δομημένο πρόγραμμα με την προσωπική δισκογραφία του, αλλά και με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει θα μονοπωλήσει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού.

Στη νέα σεζόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα έχει στο πλευρό του τους OtherView, τον Κωνσταντίνο Κουφό και τη Josephine, σε ένα απόλυτα νεανικό πρόγραμμα με παλμό. Στα decks θα είναι ο DJ Λάχανος.

Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.



Spread the love