Spread the love


Το νέο single και video clip της Βασιλικής Νταντά είναι εδώ.

Η ταλαντούχα Βασιλική Νταντά ύστερα από το τη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφούρου στο “Κι είχα που λες” επανέρχεται για να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι.

“Κάποια ξενυχτάει” τιτλοφορείται το νέο της single και είναι σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Δείτε την Βασιλική στο Facebook στο Twitter και το Instagram

Το video clip του κομματιού σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντίνιδης και όπως θα δέιτε η Βασιλική Νταντά είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Δείτε το video clip εδώ:

Βιογραφία

Η Βασιλική Νταντά γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1986 στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από την Καρδίτσα. Έχει μια υπέροχη φωνή καθαρά λαϊκή και βέβαια μια παρουσία που μπήκε στο χώρο του τραγουδιού με πολλές φιλοδοξίες. Διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία στα μουσικά πράγματα και όσον αφορά τις δισκογραφικές της επιτυχίες αλλά και πάνω στην πίστα.

Το 2010 ήρθε να μας αναστατώσει με το cd single που θα γίνει χρυσό »’Ενα μόνο να θυμάσαι», σε μουσική και στίχους αγαπημένων – έμπειρων αλλά και νεότερων καλλιτεχνών: Γιώργος Μουκίδης, Γαβρήλος, Γιάννης Μαλιάς, Γιάννης Νικολαίδης, Τάσος Ανυφαντής και Γιώργος Πηλιανίδης έχουν βάλει την υπογραφή τους. Το 2012 κυκλοφορεί το τραγούδι »Μοναξιά καλή μου φίλη», σε στίχους του Τάσου Βουγιατζή και μουσική του Μάριου Ψημόπουλου. Το 2013 ερμήνευσε το χορευτικό κομμάτι »Άντρας δεν είσαι» και έλαβε τις καλύτερες κριτικές ενώ συνεχίζει να ακούγεται και να τραγουδιέται για πολύ καιρό κυρίως από το γυναικείο πληθυσμό. Το καλοκαίρι του 2014 κυκλοφορεί το «Ουτε να σε ξαναδώ» που θα γίνει hit του καλοκαιριού.

Η Βασιλική έχει δώσει τα καλύτερα διαπιστευτήρια σε συνεργασίες επί σκηνής με το σπουδαίο Νότη Σφακιανάκη, το Χρήστο Χολίδη, το Γιώργο Γιασεμή. Τεράστια η αγάπη του κοινού και στη συνύπαρξή της με τον Πάνο Κιάμο στο Club 22 το 2012. Το καλοκαίρι του 2014 συνεργάζεται με το Λευτέρη Πανταζή και το Γιώργο Γιαννιά στην πίστα του Romeo ενώ το χειμώνα του ίδιου έτους αναλαμβάνει τα ηνία στην ίδια πίστα μαζί με το ΛΕΠΑ. Πρόκειται για μια μελωδική φωνή που σε συνδυασμό με την εκρηκτική της παρουσία στις live εμφανίσεις της  ξεσηκώνουν τους θαυμαστές της.

Δισκογραφία

-ΜΟΝΗ ΜΟΥ (SINGLE) (2013)
-ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ (SINGLE) (2012)
-ΛΟΓΙΚΑ (SINGLE) (2011)
-ΈΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ (2010)



Spread the love