Spread the love


Η μεγάλη επιστροφή του καλλιτέχνη που τάραξε τα νερά της Ελληνικής δισκογραφίας είναι γεγονός!

Ο λόγος φυσικά για τον δημοφιλή και πολύ αγαπητό κορυφαίο ερμηνευτή Σώτη Βολάνη που κυκλοφορεί επίσημα έπειτα από αρκετό καιρό ολοκαίνουρια δουλειά σε στίχους του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη Χρήστο Αναστασίου με τίτλο ‘’Μία σου…Δύο σου…Τρείς και κάηκες’’ ενώ την μουσική έχουν επιμεληθεί οι Χρήστος Αναστασίου και Γιάννης Μαγγελάκης!

Το τραγούδι θυμίζει έντονα Σώτη Βολάνη από τα παλιά και αποτελεί τον προάγγελο του άλμπουμ που αναμένεται να ακολουθήσει με μια σειρά υπέροχων τραγουδιών και τον καλλιτέχνη της Real Music πιο ανανεωμένο και πιο ώριμο καλλιτεχνικά από ποτέ!

Αξίζει να σημειωθεί η αυξημένη συμμετοχή πολλών και σημαντικών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας και της ομογένειας στην διαδικασία των πρώτων μεταδόσεων καθώς και το έντονο ενδιαφέρον κορυφαίων djs για την προμήθεια του τραγουδιού στα Club όλης της επικράτειας!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες παγκόσμια και ήδη απασχολεί θετικά τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας.

Σώτης Βολάνης  ανανεωμένος με την επιτυχία να είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα θυμίζοντας μας παράλληλα το δικό του μοναδικό και χαρακτηριστικό στυλ που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε!

Δείτε τον στο Facebook, το Facebook1 και το FacebookFun Club

Ακούστε το:

Δείτε και άλλες νέες κυκλοφορίες στο Lifeviews.gr (VIDEO)



Spread the love