Spread the love


Κυκλοφορεί τώρα το νέο τραγούδι της Βαλένθιας Διγενή!

Η νεαρή Βαλένθια Διγενή, προχωρώντας με σταθερά βήματα την επαγγελματική της πορεία, μας παρουσιάζει ένα χορευτικό τραγούδι που έχει τίτλο «Το καλό παιδί» και κυκλοφορεί από την Prime Productions.

Το νέο τραγούδι της ανερχόμενης τραγουδίστριας, που έχει αγαπηθεί ήδη από τον κόσμο για τη μοναδικότητα του στυλ του καθώς συνδυάζει το μοντέρνο beat με ανατολίτικους ήχους, έχει γράψει το δίδυμο των επιτυχιών: ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τη μουσική και ο Ηλίας Φιλίππου τους στίχους.

Δείτε την Βαλένθια στο Facebook

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Βιογραφικό:

Tο βιογραφικό της είναι πλούσιο, αφού πριν το τραγούδι είχε ασχοληθεί με το modeling. Η καταγωγή της είναι από Θεσσαλονίκη ενώ διαθέτει μια ιδιαίτερη αισθητική και ένα άφθαρτο στυλ. Στα προσόντα της συγκαταλέγονται σπουδές πιάνου, κιθάρας και φωνητικής.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το single της «Αγκάλιασε Με», που κυκλοφόρησε από την Platinum Records. Η Βαλένθια, έχει ήδη κερδίσει την αγάπη της συμπρωτεύουσας, αφού τα τελευταία δυόμιση χρόνια εμφανίζεται σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Εκεί την ανακάλυψε ένας από τους σημαντικότερους μουσικοσυνθέτες, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, και ανέλαβε την μουσική και την παραγωγή στο πρώτο της τραγούδι!

 

Δείτε και άλλες νέες κυκλοφορίες στο Lifeviews.gr (VIDEO)



Spread the love