Spread the love


Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 η Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt φιλοξενεί στις δράσεις της το Galan Trio, που απαρτίζεται από τους Πέτρο Μπούρα (πιάνο), Δήμητρα Τριανταφύλλου (βιολί) και Μαρίνα Κολοβού (τσέλο), στην παρουσίαση του δίσκου τους “Switch”.

Οι εξαιρετικοί αυτοί μουσικοί, με σολιστική καριέρα αλλά και συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, εκτελώντας  χρέη κορυφαίου Α’ στις ομάδες τους (κ.κ. Τριανταφύλου και Κολοβού), έχουν στο ενεργητικό τους πετυχημένες συναυλίες με το Galan Trio σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο πρώτος δίσκος του Συνόλου ειναι γεγονός και αποτελεί μια πολυεθνική μουσική συνάντηση αφού 6 δημιουργοί από 6 διαφορετικές χώρες συνθέτουν πρωτότυπη μουσική για το Galan Trio. Οι Thomas Bramel (Η.Π.Α.), David Haladjian (Ελβετία-Αρμενία), Vincent Kennedy (Ιρλανδία), Vasco Pereira (Πορτογαλία), Harald Weiss (Γερμανία) και Νίκος Ξανθούλης (Ελλάδα) είναι οι συνθέτες που πίστεψαν στην ιδέα για την υλοποίηση του “Switch”, συνέθεσαν και αφιέρωσαν τα έργα τους στο Galan Trio.

Galan Trio Galan Trio

Το #Rest@rt Contemporary Art Platform διοργανώνει αυτή τη συναυλία όπου τα έργα θα παρουσιαστούν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, παρουσία των συνθετών οι οποίοι θα επισκεφτούν τη χώρα μας για τη συγκεκριμένη συναυλία.

Πρόκειται για τον επίλογο των φετινών δράσεων της πολιτιστικής πλατφόρμας, που μετά το θερινό της ταξίδι στα νησιά, ολοκληρωνει τις δράσεις της στην Αθήνα.

Υπό την Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και έχοντας μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, το #Rest@rt σε συνεργασία με το “Galan Trio” ενισχύουν τους σκοπούς της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και της Εταιρείας Προστασίας Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ ορίζοντας συμβολικό αντίτιμο για την είσοδο στη συναυλία 5 ευρώ, το οποίο θα δοθεί εξ ημισείας στις δύο ζωοφιλικές οργανώσεις.

Galan Trio Galan Trio

Τη μουσική βραδιά προλογίζει ο Χρίστος Παπαγεωργίου.

Μεγάρο Μουσικής Αθηνών (Πολυχώρος Συλλόγου Φιλοι της Μουσικής), Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα

Πέμπτη 14/12/2107

Πρόγραμμα:      Προσέλευση                      19:30

                          Προλογισμοί                     20:00

                          Έναρξη Συναυλίας          20:15

 

www.galantrio.com

www.facebook.com/restartcontemporary

 



Spread the love