Spread the love


Ορφανό του Τσάβες αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ο κ. Τσίπρας είναι …ορφανό του Τσάβες. Αυτός και ο Μαδούρο. Όταν τους ακούω να μιλάνε νομίζω ότι μιλάνε τα ορφανά του Tσάβες. Ο Μαδούρο λέει «μόνο εγώ μπορούσα να δώσω 12 αυξήσεις» και ο Τσίπρας λέει «μόνο εγώ μπορώ να δώσω και δίνω τη μάχη». Σαν να ακούω το ίδιο πράγμα» είπε η κ. Βούλτεψη.

Ο Τσίπρας έχει κάνει την μεγαλύτερη πολιτική κωλοτούμπα, την οποία ευθέως αποκάλεσε αποτέλεσμα αυταπάτης. Παίζει μπάλα με τον Αμερικανικό παράγοντα, προωθεί την οικονομική ατζέντα των δανειστών κάνοντας στροφή προς την ρεαλιστική πολιτική και επιχειρηματολογεί υπέρ της πολιτικής στροφής του μιλώντας προς τους συντρόφους του.

Η Νέα Δημοκρατία όμως εξακολουθεί και στηρίζεται στην πολιτική ρητορική που έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, στοχεύοντας τον Αλέξη ως περίπου μέλος της ΚΝΕ. Δεν έχει ακόμη αντιληφθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει γίνει πρωθυπουργός και κάνει περικοπές συντάξεων και άλλων κρατικών δαπανών. Η ΝΔ ζητά εκλογές με πολιτική ατζέντα, που στηρίζεται ακόμη στη λογική “του ορφανού του Τσάβες”.  Αντανακλαστικά γέροντα.

 



Spread the love