Spread the love


Τα δάκρυα της Βαγενά στη Βουλή-Τι συνέβη;

Συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή, στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Η κ. Βαγενά η οποία ρώτησε τον κ. Σκουρλέτη σχετικά με τη σύσταση και λειτουργία κέντρου αποτέφρωσης νεκρών, «λύγισε» κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας της, αναφερόμενη στο θάνατο του συζύγου της, Λουκιανού Κηλαηδόνη και ταξίδι της στη Βουλγαρία προκειμένου να αποτεφρωθεί η σορός του τραγουδιστή.

Συγκινημένος απευθύνθηκε στην κ. Βαγενά και ο Σπύρος Λυκούδης ο οποίος ήταν στην έδρα, λέγοντας της ότι όλοι οι βουλευτές είναι δίπλα της σε αυτή την φάση.

Δείτε την Άννα Βαγενά στο facebook1, facebook2, το twitter 

Δείτε τον Γιάννη Σκουρλέτη στο twitter 

Ανοίγει ο δρόμος για αποτεφρωτήριο στην Αθήνα

Ακόμη και εντός του 2017 ο Δήμος Αθηναίων μπορεί να προχωρήσει στις εργασίες για τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου νεκρών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου. Το δρόμο για την χωροθέτησή του, ανοίγει το σχέδιο προεδρικού διατάγματος για τις χρήσεις γης που ετέθη από χθες σε δημόσια διαβούλευση.

Πρόσφατα, η δια-παραταξιακή επιτροπή του Δήμου Αθηναίων προέκρινε οικόπεδο ιδιοκτησίας του στον Ελαιώνα για την ανέγερση του αποτεφρωτηρίου.

Σύμφωνα με τον Δήμο, η δημιουργία του όχι μόνο δεν θα επιβαρύνει την περιοχή αλά θα αποτελέσει στοιχείο ανάπτυξης καθώς θα δώσει θέσεις εργασίας και θα εξυπηρετήσει όσους απευθύνονται για τον σκοπό αυτό στο εξωτερικό.

 

 



Spread the love