Spread the love


Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά υπουργών για το μεταναστευτικό

Ευθύνες σε υπουργούς καταλόγισε για το μεταναστευτικό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν, προφανώς, ευθύνες υπουργών γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης σε συνέντευξή του στην «Αυγή».

«Και αυτές οι κριτικές γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό» πρόσθεσε.

«Επίσης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το πρόβλημα είναι ότι πρώτον, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας. Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Καραγιαννίδης.

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης είναι βουλευτής εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γεννήθηκε το 1965 στη Δράμα. Έχει σπουδάσει ηχοληψία στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

Πολιτική σταδιοδρομία. Εξελέγη βουλευτής Δράμας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Ήταν ο πρώτος βουλευτής της Αριστεράς που εξελέγη στον νομό μετά τις εκλογές του 1958.

Επανεξελέγη στον νομό Δράμας στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015.

Είναι μέλος της Κίνησης των 53

Από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην αριστερά και συμμετείχε στα κοινωνικά κινήματα και στις μάχες για την υπεράσπιση, της δημοκρατίας, των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, ενώ παρακολούθησε από κοντά όλες τις διαδικασίες που σήμερα οδηγούν στη συγκρότηση του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ. Κοινωνικά δραστήριος και στην πόλη της Δράμας, από όπου κατάγεται και ζει, είναι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του ΕΥΚ (Εργατικού Κέντρου) Δράμας, Μέλος της Οικολογικής Κίνησης Δράμας και Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ Δράμας.

Αρθρογραφεί τακτικά στον τοπικό τύπο της Δράμας, στην εφημερίδα Αυγή και στο portal Rednotebook.

Δείτε τον στο facebook και το twitter



Spread the love