Spread the love


O Σπίρτζης έπεσε σε μποτιλιάρισμα το Πάσχα στην Κλόκοβα-Ποιος του είπε να κάνει παράπονα στον υπουργό.

Στα Τζουμέρκα βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές την περίοδο του Πάσχα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης ταξίδεψε με την οικογένειά του, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» ο ίδιος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Κατά την διάρκεια της επιστροφής ο υπουργός που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το οδικό δίκτυο της χώρας, αναγκάστηκε να μείνει καθηλωμένος όπως και χιλιάδες κόσμου για αρκετή ώρα εξαιτίας της πολύ αυξημένης κίνησης στην εν λόγω περιοχή. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο που ταλαιπωρήθηκε ο υπουργός και ειδικότερα στην έξοδο από τη σήραγγα οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας γίνονται µια για περίπου δέκα χιλιόµετρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Σπίρτζης περιέγραψε τα όσα συνέβησαν σε φίλο του, ο οποίος του συνέστησε να απευθύνει τα παράπονά του στον αρμόδιο υπουργό!: «Να κάνεις τα παράπονά σου στον αρµόδιο υπουργό», είναι η χαρακτηριστική φράση που εισέπραξε ως απάντηση ο υπουργός.

Δείτε τον Χρήστο Σπίρτζη στο Facebook και το Twitter

Ωστόσο και σύμφωνα με τον ίδιο, ως τον Ιούνιο θα έχει περατωθεί το έργο ενώ μόλις προ ημερών ο υπουργός εισέπραξε τα συγχαρητήρια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε παρουσία του στο καφενείο της Βουλής για την επιτυχή ολοκλήρωση και παράδοση των αυτοκινητοδρόμων.

Δείτε το site του ΣΥΡΙΖΑ

 



Spread the love