Spread the love


Συνάντηση με αθλητές, αθλήτριες και μέλη της ελληνικής αποστολής, η οποία θα συμμετάσχει στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που θα γίνουν, από τις 18 έως τις 30 Ιουλίου στη Σαμψούντα της Τουρκίας είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνάντηση με αθλητές, αθλήτριες και μέλη της ελληνικής αποστολής, η οποία θα συμμετάσχει στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που θα γίνουν, από τις 18 έως τις 30 Ιουλίου στη Σαμψούντα της Τουρκίας είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να σας πω πόσο χαίρομαι που μας επισκέπτεστε σήμερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στους επερχόμενους αγώνες. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο και πολύ συγκινητικό να βλέπουμε μια τόσο όμορφη και δυναμική αποστολή να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε αυτήν την πολύ σπουδαία διοργάνωση» τους είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι θα εκπροσωπηθούμε και σε πολλά διαφορετικά αθλήματα. Είμαι κι εγώ αθλητής και κάνω διάφορα πράγματα. Αυτό με χαροποιεί διπλά. Και θα ήθελα να μας δοθεί σήμερα μια ευκαιρία να σας γνωρίσω καταρχάς καλύτερα. Να μου μιλήσετε για τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν. Να αντιληφθώ λίγο αν υπάρχουν θεσμικά ζητήματα, τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, έτσι ώστε να κάνουμε και τη ζωή σας, αλλά και την αθλητική σας δράση, πιο εύκολη».

Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτακης ευχήθηκε επίσης αυτή η συνάντηση να είναι η αρχή μιας γνωριμίας, η οποία θα έχει βάθος χρόνου και θα επιτρέψει στον ίδιο και στη ΝΔ να σταθούν κοντά τους και να τους στηρίξουν στον πραγματικά δύσκολο, αλλά πολύ όμορφο δρόμο τον οποίο έχουν επιλέξει.

Μητσοτάκης

Ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης δήλωσε συγκινημένος με τις αθλητικές τους επιτυχιες και τόνισε πως η μεγαλύτερη επιτυχία τους είναι η διάκριση στον ίδιο το στίβο της ζωής.

Ακολούθως υπογράμμισε: «Σε μια κοινωνία η οποία, δυστυχώς, αντιμετωπίζει τις ειδικές ανάγκες ακόμα μέσα από το στερεότυπο των προκαταλήψεων και χωρίς συχνά να έχουμε την απαραίτητη υποδομή να μπορούμε να κάνουμε τη δική σας τη ζωή, την επαγγελματική σας δράση πιο εύκολη, θα με ενδιέφερε να καταλάβω πραγματικά πως μπορούμε να βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε. Όχι μόνο στην αθλητική σας δράση, αλλά και στην καθημερινότητά σας».

Μητσοτάκης

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε: «Και να πω και κάτι τελευταίο: Καλό είναι τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν να μην έρχονται στην επικαιρότητα μόνο όταν έχουμε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός. Συχνά οι πολιτικοί αρέσκονται να φωτογραφίζονται με τους μεγάλους νικητές αγώνων, σπεύδουν να τους υποδεχθούν στα αεροδρόμια, να τους συγχαρούν και μετά ξεχνάνε το τι γίνεται μέχρι που να έρθει η επόμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Δεν θα ήθελα να είμαι σε αυτήν την κατηγορία. Και γι αυτό εύχομαι κι ελπίζω η σχέση μας να είναι μια σχέση σταθερή, διαχρονική. Σχέση εμπιστοσύνης και σχέση αρωγής από δικής μας πλευράς. Οπότε και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί ιδιαίτερα η παρουσία σας».

πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε και άλλα θέματα για τον Μητσοτάκη στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 



Spread the love